Antena 3 CNN Politică Mitrea: Vanghelie este în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Oprescu

Mitrea: Vanghelie este în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Oprescu

Mitrea: Vanghelie este în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Oprescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Oct 2011   •   09:48

Coordonatorul campaniei electorale a lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, Miron Mitrea, afirmă, într-un interviu, că în spatele campaniei lansate împotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se află Marian Vanghelie, informează Mediafax.
   
"Marian Vanghelie încă mai crede că, atacându-l pe Sorin Oprescu printr-o parte sau alta, îl va şubrezi. E o greşeală şi am să îi explic atunci când mă văd cu el că greşeşte. Pentru noi nu este un secret cine se află în spatele acestor atacuri", a declarat Mitrea pentru un cotidian, întrebat dacă ştie motivul atacurilor excesive lansate de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu la adresa actualului primar al Capitalei.
   
El a spus că ştie şi cine face organizarea Partidului Poporului, condus de Dan Diaconescu.
   
"Chiar dacă se supără şi spune că nu, noi ştim şi el ştie că eu ştiu exact şi cine face organizarea Partidului Poporului, ce oameni sunt acolo", a afirmat coordonatorul campaniei electorale a PSD şi implicit al campaniei candidatului Sorin Oprescu.
   
Mitrea a mai spus că face politică de 20 de ani şi ştie că în spatele atacurilor se află Marian Vanghelie.
   
"Lasaţi-o încolo, fac politică de 20 de ani. În spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu este Marian Vanghelie", a susţinut Miron Mitrea.
   
Anterior, el fusese întrebat dacă Marian Vanghelie, fost lider al PSD Bucureşti, s-a împăcat cu ideea marginalizării sale, răspunzând că Vanghelie înţelege, dar nu poate accepta această idee, dat fiind că în ultimii ani a condus filiala din Capitală.
   

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close