Antena 3 CNN Politică Mitrea: Victor Ponta, posibil candidat la prezidenţiale

Mitrea: Victor Ponta, posibil candidat la prezidenţiale

Mitrea: Victor Ponta, posibil candidat la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Feb 2014   •   17:13

Victor Ponta ar putea candida la alegerile prezidenţiale, susţine Miron Mitrea. Deputatul PSD spune însă că, cel puţin pentru moment, în PSD nu s-a luat o astfel de decizie. O variantă luată în calcul este şi candidatura lui Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. 

 
"Este posibil ca Victor Ponta să candideze, ştiu că el nu îşi doreşte în acest moment acest lucru, ştiţi că este foarte complicat într-un partid aşa mare, lumea crede că dacă eşti preşedinte faci ce vrei, sigur în anumite domenii chestiile acestea sunt delicate. Eu încă nu am văzut ca la PSD de exemplu altcineva decât preşedintele partidului să fie candidatul la prezidenţiale. Deci eu mă aştept în urma acestui principiu şi din punct de vedere istoric să fie Victor Ponta", a spus Miron Mitrea.
 
De asemenea, întrebat dacă Oprescu reprezintă o soluţie discutată în PSD pentru prezidenţiale, Miron Mitrea a precizat:

"Domnul Oprescu este o variantă întotdeauna şi va fi pentru că este o personalitate care în general atunci când vrea să facă ceva face, dacă va voi să candideze va candida, dacă va fi în turul doi cu candidatul PSD din păcate va fi prima oară în viaţa mea când nu o să pot să-l susţin. Dacă va fi în turul doi cu orice alt candidat va avea sprijinul meu şi sunt convins că şi din partea PSD. Dar pentru că candidatul PSD va intra sigur în turul doi, cred că anul acesta nu o să pot să-l susţin pe prietenul meu Sorin Oprescu pentru că eu sunt în PSD".
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close