Antena 3 CNN Politică Modelul Cotroceni: Consilierii pleacă de lângă Oprescu

Modelul Cotroceni: Consilierii pleacă de lângă Oprescu

Modelul Cotroceni: Consilierii pleacă de lângă Oprescu
Sursa foto: primaria generala
11 Feb 2009   •   05:54

Actualul primar general al Capitalei pare să copieze modelul preşedintelui României. Relaţia acestuia cu consilierii săi se strică pe zi ce trece. Fostul şef de campanie al lui Sorin Oprescu, Victor Dumitriu, şi-a dat demisia din funcţia de consilier , fiind deja a doua plecare în decurs de o lună.
Acesta nu şi-a motiviat decizia şi imediat după aceea a părăsit ţara. Biroul de presă a confirmat pentru Gândul plecare şi transmite că ?din păcate, demisia este un act unilateral. Consider că domnul Victor Dumitriu şi-a îndeplinit datoria cu profesionalism şi a dat dovadă de calităţi manageriale şi tehnice incontestabile. Fiecare are dreptul să aleagă în momentul în care îşi construieşte o carieră şi gestul domnului Victor Dumitriu este o expresie a acestei opţiuni. Îi urez succes în activitatea viitoare, cu aceeaşi prietenie?, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
În urmă cu o lună, o altă colaboratoare a lui Oprescu l-a părăsit pe acesta. Rose Marie Olănescu l-a acuzat că nu putea comunica cu el şi că nu şi-a îndeplinit nici o promisiune din campanie. ?Am crezut în promisiunile pe care le-am făcut în campanie dar, din păcate, în afară de acţiuni strict de imagine nu s-a întâmplat nimic. Primăria Capitalei parcă este îngheţată, totul este mort. Singura care funcţionează este partea de imagine. Nu s-a pus pe masă ceva ca să venim să lucrăm. În Consiliu a propus toate acele proiecte ale lui Videanu împotriva cărora am luptat în Campania electorală. În Consiliu propune lucrări fanteziste şi care, pe bună dreptate, îi sunt respinse. După ce rezolvă problemele grave ale Capitalei, atunci poate veni cu fântâni cântătoare sau camere video în cimitire.
Noi am vrut proiecte reale nu unele ridicole. Un consiliu, chipurile, ostil face parte din strategia de imagine construită de domnul Oprescu?, declara Rose Marie Olănescu.
În ultima perioadă, Sorin Oprescu a fost creditat ca fiind cel mai bun contracandidat pentru Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din toamnă. În perioada când a ocupat funcţia de primar al Capitalei, actualul şef al statului a marşat pe acelaşi conflict cu consiliul general şi puterea, care i-ar fi blocat proiectele importante.
Antena3.ro

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close