Antena 3 CNN Politică Modificare MAJORĂ în PNL. Liberalii îl vor susţine pe Adomniţei la şefia filialei Iaşi

Modificare MAJORĂ în PNL. Liberalii îl vor susţine pe Adomniţei la şefia filialei Iaşi

Modificare MAJORĂ în PNL. Liberalii îl vor susţine pe Adomniţei la şefia filialei Iaşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Feb 2014   •   15:52
Liberalii ieşeni au decis, sâmbătă, în Biroul Politic Teritorial al PNL Iaşi, să îl susţină pe şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei pentru preluarea conducerii PNL Iaşi până la organizarea de alegeri interne, după condamnarea lui Relu Fenechiu la cinci ani de închisoare.
Biroul Politic Teritorial (BPT) al PNL Iaşi, care s-a întrunit sâmbătă, a propus Biroului Politic Naţional al partidului ca preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, să preia conducerea organizaţiei judeţene, după ce Relu Fenechiu, care a condus filiala judeţeană a PNL timp de zece ani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.
Potrivit secretarului coordonator al PNL Iaşi, Marius Dangă, şedinţa BPT al PNL Iaşi fusese convocată chiar de Relu Fenechiu încă de miercuri, cu o zi înainte ca acesta să primească sentinţa.
Membrii BPT au propus Biroului Politic Naţional al partidului ca Adomniţei să preia conducerea interimară a filialei până la organizarea de noi alegeri în PNL Iaşi, în 5 aprilie.
"A fost o şedinţă liniştită, desfăşurată într-o atmosferă apăsătoare. Şedinţa fusese convocată de Relu Fenechiu încă de miercuri. Deciziile s-au luat în unanimitate", a spus secretarul coordonator al PNL Iaşi, conform Mediafax.
El a precizat că până la decizia Biroului Politic Naţional privind înlocuitorul lui Relu Fenechiu, decizie care va fi luată în perioada următoare, organizaţia judeţeană Iaşi a PNL va fi coordonată de către deputatul Mugur Cozmanciuc.
Secretarul coordonator al PNL Iaşi Marius Dangă a mai spus că şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, este cel mai potrivit pentru a conduce organizaţia în următorii patru ani.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close