Antena 3 CNN Politică Moment caraghios cu Dacian Cioloș la metrou. FOTO

Moment caraghios cu Dacian Cioloș la metrou. FOTO

Moment caraghios cu Dacian Cioloș la metrou.  FOTO
08 Noi 2019   •   14:29

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. În ultima zi de campanie electorală pentru turul I al alegerilor prezidențiale, Dan Barna a ieșit în mijlocul alegătorilor, în zona Pipera din București, în fieful corporatiștilor. Alături de el s-a aflat și fostul premier Dacian Cioloș, dar și mai mulți lideri ai celor două partide – USR și PLUS.

Cei doi lideru au vorbit cu alegătorii și au făcut zeci de fotografii. Din Pipera, Barna și Cioloș au plecat spre Piața Obor dar au avut de trecut un obstacol: metroul.

Aici, fostul premier Dan Cioloș a căzut testul intrării în stație și a demonstrat că nu știe să folosească cartela. A pus-o pe pilonul de intrare, așa cum se întâmplă prin străinătate, numai că aceasta nefiind electronică, nu a putut intra. A reușit la a doua încercare, când a introdus-o în aparat.

Și Dan Barna a avut ceva mici probleme, în sensul în care a fost nevoit să-și cumpere o cartelă de la unul dintre automatele de la intrare. S-a descurcat, iar apoi a urcat în tren, unde a continuat să vorbească cu Cioloș.

×
Subiecte în articol: Dan Barna Dacian Cioloş
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close