Antena 3 CNN Politică Mona Pivniceru: Nu renunţ la nominalizările lui Niţu şi Irimie ca procuror general şi şef al DNA

Mona Pivniceru: Nu renunţ la nominalizările lui Niţu şi Irimie ca procuror general şi şef al DNA

Mona Pivniceru: Nu renunţ la nominalizările lui Niţu şi Irimie ca procuror general şi şef al DNA
de S.T.    |    21 Dec 2012   •   15:51

Mona Pivniceru, propusă pentru un nou mandat de ministru al Justiţiei, a declarat, vineri, după audierea în comisiile de specialitate, că nu renunţă la propunerile lui Tiberiu Niţu pentru funcţia de procuror general al României şi a lui Ioan Irimie pentru cea de procuror-şef al DNA.

Întrebată ce face cu procedura în derulare privind numirile în funcţiile de procuror general şi şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Mona Pivniceru a spus că îi va propune în continuare preşedintelui Traian Băsescu pe Tiberiu Niţu şi Ioan Irimie pentru cele două funcţii.

Totodată, Mona Pivniceru a spus că va face o analiză a deciziei Consiliului Superior al Magistraturii din 22 noiembrie privind avizarea negativă a celor două propuneri, Tiberiu Niţu pentru funcţia de procuror general al României şi Ioan Irimie pentru cea de procuror-şef al DNA.

Mona Pivniceru a precizat că până la sfârşitul anului vrea să finalizeze această procedură de numire, reafirmând că nu renunţă la cele două nume deja anunţate.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close