Antena 3 CNN Politică Monica Iacob Ridzi a sosit la audierile comisiei de anchetă. Documentele MTS puse la dispoziţia deputaţilor

Monica Iacob Ridzi a sosit la audierile comisiei de anchetă. Documentele MTS puse la dispoziţia deputaţilor

Monica Iacob Ridzi a sosit la audierile comisiei de anchetă. Documentele MTS puse la dispoziţia deputaţilor
08 Iul 2009   •   10:11

Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi a sosit miercuri la comisia parlamntară de anchetă cu braţele încărcate de documente. Ea a transmis în această dimineaţă o serie de documente legate de organizarea festivităţilor de Ziua Tineretului printre care nota de fundamentare şi caietul de sarcini al contractelor încheiate. Parlamentarii vor să îi mai pună câteva întrebări ministrului în legătură cu banii cheltuiţi pentru organizarea zilei de 2 mai. La audieri au fost chemaţi şi reprezentanţii firmelor care au contractat spoturile publicitare despre Ziua Tineretului.

Monica Iacob Ridzi a confirmat faptul că va participa la audiere. Ea va veni la ora 12:00 pentru a discuta cu membrii comisiei.

Între timp, preşedintele Comisiei de anchetă pe cazul Ziua Tineretului, deputatul PNL Alina Gorghiu, a anunţat astăzi că documentele solicitate de la Ministerul Tineretului au sosit, acestea fiind preluate de la Secretariat. "Am primit nota de fundamentare, caietul de sarcini şi încă un document", a precizat Gorghiu, referindu-se la actele privind organizarea de către Ministerul Tineretului şi Sportului a Zilei Tineretului.

Deputaţii din Comisia Ridzi au decis, marţi seară, să o audieze din nou pe ministrul Tineretului, miercuri dimineaţa, în lumina noilor informaţii apărute ca urmare a audierilor unor responsabili MTS, dar şi a reprezentanţilor firmelor implicate în organizarea festivităţilor dedicate Zilei Tineretului.

Membrii comisiei au mai convenit şi audierea reprezentanţilor firmelor care au contractat spoturile publicitare despre evenimentele de la 2 mai la televiziuni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close