Antena 3 CNN Politică Monica Iacob Ridzi, acuzată că a folosit banii Ministerului Tineretului pentru campania Elenei Băsescu

Monica Iacob Ridzi, acuzată că a folosit banii Ministerului Tineretului pentru campania Elenei Băsescu

Monica Iacob Ridzi, acuzată că a folosit banii Ministerului Tineretului pentru campania Elenei Băsescu
Sursa foto: Monica Iacob Ridzi
25 Iun 2009   •   10:50

Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, a folosit banii instituţiei pe care o conduce pentru campania electorală a Elenei Băsescu, susţin jurnaliştii de la Jurnalul Naţional. De această dată, chiar în oraşul Petroşani, condus de soţul doamnei ministru.

Direcţia Judeţeană de Tineret Hunedoara a pus la cale un parteneriat cu mai multe cluburi din Petroşani pentru sărbătorirea zilei de 2 Mai. Unul dintre aceste cluburi n-a mai apucat însă "să se bucure" de Ziua Tineretului pentru că s-a transformat în sediul de campanie al Elenei Băsescu.

Pentru acţiunile dedicate Zilei de 2 Mai, clubul respectiv a primit de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret 5.000 RON. Surse politice, citate de Jurnalul Naţional, susţin că, deşi a luat banii, clubul nu a găzduit nicio acţiune dedicată Zilei Tineretului.

Patronul acestui club, Siminel Iordache, este şi un apropiat al familiei Ridzi, şi se pare un câştigător constant al licitaţiilor organizate de Primăria Petroşani condusă de Tiberiu Ridzi, soţul Monicăi Iacob Ridzi.

În schimb, susţin aceleaşi surse, începând de la 9 mai, clubul a devenit sediul de campanie din Petroşani al independentei Elena Băsescu. Şeful campaniei din Petroşani a fost desemnat, neoficial, chiar nepotul familiei Ridzi, Cristian Pinte, angajat consilier la Direcţia Judeţeană pentru Tineret.

Mai mult, sursele citate spun că acesta a folosit în campania mezinei prezidenţiale atât membri ai PD-L Tineret, cât şi minori, ultimii fiind retribuiţi financiar şi motivaţi cu promisiunea că după alegeri vor beneficia de un sejur pe litoralul românesc. Sejurul promis s-ar fi consumat începând cu 13 iunie.

Antena 3


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close