Antena 3 CNN Politică Monica Iacob Ridzi: "Îi voi da în judecată pe cei care au depus plângerea penală"

Monica Iacob Ridzi: "Îi voi da în judecată pe cei care au depus plângerea penală"

Monica Iacob Ridzi: "Îi voi da în judecată pe cei care au depus plângerea penală"
Sursa foto: ridzi
22 Iun 2009   •   23:59

Camera Deputaţilor va decide, marţi, asupra propunerii PNL şi PSD privind constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în cazul ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi.

Liberalii o acuză pe Ridzi de abuz în serviciu contra intereselor publice şi delapidare.

PNL a depus o plângere penală în care susţine că Ministerul Tineretului a cheltuit fără licitaţie 628.000 de euro, bani care au ajuns în conturile unor firme de apartament.

Monica Iacob Ridzi susţine, însă, că este nevinovată şi ameninţă că îi va da în judecată pe cei ce au depus plângerea penală împotriva sa. Ea a declarat însă că aşteaptă ca ancheta să se finalizeze pentru a-i fi demonstrată nevinovăţia.

"Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să se finalizeze această anchetă, pentru a demonstra că sunt nevinovată", a spus Ridzi, după ce a avut o întrevedere de mai multe ore cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Liberalii au cerut la Cameră începerea urmăririi penale, în timp ce deputaţii PSD au anunţat că au strâns deja semnăturile pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă.

Premierul Emil Boc a fost reţinut în comentarii pe acest subiect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close