Antena 3 CNN Politică Monica Iacob-Ridzi: Nu am de ce să acuz conducerea PDL

Monica Iacob-Ridzi: Nu am de ce să acuz conducerea PDL

Monica Iacob-Ridzi: Nu am de ce să acuz conducerea PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Sep 2012   •   19:32

Fostul deputat PDL Monica Iacob-Ridzi a declarat, sâmbătă, la Petroşani, că nu are ce să reproşeze conducerii partidului, ea menţionând că liderii democrat-liberalilor au avut o poziţie decentă în privinţa sa.
   
'Cred că poziţia decentă pe care PDL-ul a avut-o faţă de mine spune multe. Nu am de ce să acuz pe cineva din conducerea partidului şi am apreciat poziţiile exprimate în ultimele zile atât de către domnul preşedinte Blaga cât şi de liderul grupului parlamentar la PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader. Au fost opinii corecte şi decente care indică acea maturitate politică specifică PDL-ului pe care îl cunosc şi care nu are nicio legătură cu noile alianţe cu care, personal, nu mă identific', a spus Monica Iacob Ridzi.
   
Ea a arătat, într-o conferinţă de presă, că ar fi fost dispusă să nu mai candideze în alegerile din decembrie 2012, dacă anumiţi colegi i-ar fi ascultat argumentele de nevinovăţie pe care le are în dosarul în care a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, în legătură cu organizarea Zilei Tineretului, în 2009, la Costineşti.
   
'Din păcate, mulţi dintre colegii mei de partid s-au îndepărtat de mine. Nu şi-au găsit timp să-mi asculte argumentele, apărările, nu şi-au făcut timp nici cinci minute să se uite pe unele documente care îmi demonstrează nevinovăţia. (...) Dacă în urma discuţiilor pe care aş fi dorit să le port cu persoane din PDL aş fi fost ascultată, dacă mi s-ar fi ascultat punctele de vedere, aş fi fost dispusă chiar să înţeleg orice decizie a partidului, inclusiv cea a unei posibile necandidaturi a mea, în anul 2012', a adăugat Ridzi.
   
Deputatul din Colegiul Petroşani-Petrila-Aninoasa a mai spus că va candida la alegerile din decembrie, dar a evitat să precizeze în ce formulă.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close