Antena 3 CNN Politică Monica Macovei, anchetată de Comisia de Etică a Parlamentului European

Monica Macovei, anchetată de Comisia de Etică a Parlamentului European

Monica Macovei, anchetată de Comisia de Etică a Parlamentului European
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Noi 2012   •   22:19

Comisia de etică a Parlamentului European discută cazul europarlamentarului PDL Monica Macovei, care este acuzată de minciună şi dezinformare, anunţă Răzvan Dumitrescu în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv", citând ghimpele.ro.

Umilită de acuzaţiile nefondate lansate de către Monica Macovei la adresa activităţii sale la conducerea Agenţiei Europene de Mediu, directorul executiv al instituţiei, Jacqueline McGlade se declara consternată de acţiunile europarlamentarului român, care a răspândit la data de 19 octombrie un mesaj tuturor membrilor Parlamentului European prin care le solicită acestora să boicoteze descărcarea de gestiune a Agenţiei Europene de Mediu pe anul 2010, scriu jurnaliştii de la ghimpele.ro.

“Din păcate pentru viitorul României, deoarece este la prima abatere, probabil va scăpa uşor, nu va fi suspendată din parlament, deşi, personal, mi-aş dori mult acest lucru. După Traian Băsescu, Monica Macovei este politicianul care a făcut cel mai mult rău României”, a declarat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, pentru Ring.


Vezi înregistrarea integrală a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3


×
Subiecte în articol: Monica Macovei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close