Antena 3 CNN Politică Monica Macovei face declaraţii dure cu privire la Victor Ponta. Aceasta îi cere dovezi pentru afirmaţiile calomnioase

Monica Macovei face declaraţii dure cu privire la Victor Ponta. Aceasta îi cere dovezi pentru afirmaţiile calomnioase

Monica Macovei face declaraţii dure cu privire la Victor Ponta. Aceasta îi cere dovezi pentru afirmaţiile calomnioase
14 Sep 2012   •   14:43

Monica Macovei i-a transmis o scrisoare deschisă premierului Victor Ponta, prin care îi solicită să facă publice dovezile care au stat la baza "afirmaţiilor calomnioase" lansate la adresa sa în şedinta de Guvern din această săptămână, scrie Mediafax.
   
Macovei arată că premierul Ponta, în deschiderea şedinţei de Guvern de miercuri, a făcut "afirmaţii false şi calomnioase" la adresa sa, susţinând că ar fi "rezolvat" casa părinţilor în justiţie şi că ar "muta dosare penale".
   
"Aţi mai spus că "din fericire, nu toată lumea se lasă aşa uşor minţită şi manipulată". Pentru a nu minţi şi manipula lumea "aşa uşor", vă solicit să faceţi publice dovezile pe baza cărora aţi declarat că eu aş fi intervenit în justiţie ca să "rezolv" casa părinţilor mei", îi cere europarlamentarul PDL premierului Victor Ponta.
   
Monica Macovei îi mai solicită premierului să prezinte public în ce cazuri şi la ce date a "mutat dosare penale", apreciind că, pentru informarea corectă a opiniei publice, este necesar ca Ponta să facă publice dovezile pe baza cărora a făcut acuzaţiile la adresa sa.
   
"Este regretabil că strategia de guvernare pe care doriţi să o implementaţi este de a denigra şi arunca cu invective. Astfel de atacuri ieftine aruncate de pe poziţia de prim-ministru nu ţin poporului de foame", mai arată Macovei în scrisoarea deschisă.
   
Ea menţionează că timpul pe care Victor Ponta l-a petrecut în şedinţa de Guvern atacând-o îl putea folosi vorbind despre soluţii la problemele economice ale ţării, de pe urma cărora toţi cetăţenii suferă.
   
Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, că s-a obişnuit cu insultele şi calominiile "bolnavului închipuit" Theodor Stolojan, precum şi ale Monicăi Macovei care uită ce povesteşte "prin alte părţi atunci când îşi rezolvă casa pentru părinţi şi mută dosare penale".
   
"M-am obişnuit şi cu insultele şi calomniile şi ale domnului Stolojan, bolnavul închipuit - din 2004 tot e bolnav - şi ale doamnei Macovei care, când îşi rezolvă casa pentru părinţi sau mută dosare penale, uită de ce povesteşte prin alte părţi. Cred că noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut aici şi cred că trebuie să oferim oamenilor, aşa cum am făcut până acum, o alternativă la ceea ce a fost o conducere fanariotă şi antinaţională, o conducere împotriva României reprezentată de guvernele PDL", a spus Ponta.
   
El le-a cerut miniştrilor să nu-şi "plece urechea foarte mult" la eventualele atacuri politice asupra lor.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei Victor Ponta
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close