Antena 3 CNN Politică Monica Macovei: Grupul reformiştilor va face anunţul în privinţa eventualei candidaturi cât mai repede

Monica Macovei: Grupul reformiştilor va face anunţul în privinţa eventualei candidaturi cât mai repede

Monica Macovei: Grupul reformiştilor va face anunţul în privinţa eventualei candidaturi cât mai repede
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   17:43

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, după reuniunea CNC, că "grupul reformiştilor" va face anunţul în privinţa eventualei candidaturi la şefia PDL cât mai repede, într-o conferinţă de presă, după ce va face o analiză.
   
"Vom face acest anunţ dacă candidăm cât mai repede, într-o conferinţă de presă. Am spus după CNC, nu înseamnă neapărat astăzi", a spus Macovei.
   
Ea a apreciat că discuţiile din CNC au fost vii, contradictorii, lumea şi-a spus ce are pe suflet.
   
Macovei şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu respingerea propunerilor sale, mai ales aceea privind participarea unui număr mai mare de delegaţi la Convenţie.
   
La rândul său, Cristian Preda a spus că, din păcate, aceste propuneri de bun simţ şi raţionale, care erau în avantajul organizaţiilor, au fost respinse.
   
"Mă tem de o copie palidă a filosofiei nord-coreene de la PNL. Ei sunt chiar Crin Jong-il, noi, pentru că suntem mai slăbiţi acum, facem ceva mai palid. Trebuie să democratizăm partidul", a spus Preda.
   
El a arătat că, în locul unei analize serioase, s-au organizat vizite în teritoriu pentru a-i convinge pe liderii organizaţiilor să voteze într-un anumit mod.
   
Preda a adăugat că grupul pe care îl reprezintă va analiza toate aceste lucruri, pentru că nu doreşte să participe la "o mascaradă".

×
Subiecte în articol: Monica Macovei candidatura partid pdl
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close