Antena 3 CNN Politică Monica Macovei: Nu cred că Traian Băsescu va reveni la conducerea PDL

Monica Macovei: Nu cred că Traian Băsescu va reveni la conducerea PDL

Monica Macovei: Nu cred că Traian Băsescu va reveni la conducerea PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2013   •   14:29

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la şefia PDL, nu crede că Traian Băsescu va reveni la conducerea partidului, spunând că dacă şeful statului se va întoarce în politică va face acest lucru pentru întărirea şi consolidarea dreptei, conform Mediafax.
   
"Traian Băsescu a spus că, probabil, revine în politică, nu am auzit spunând că revine la conducerea partidului. Nu cred că din funcţia de preşedinte revine la conducerea partidului. Pot să vă spun că nu îl văd în politică decât pe partea dreaptă şi consolidând dreapta, pentru că este un om de dreapta.(...) Cred că, potrivit statutului PDL, automat foştii preşedinţi ai partidului fac parte din conducerea onorifică, dar nu cred că asta are în vedere preşedintele. Îl văd un om activ. Dacă se va întoarce în politică nu se va întoarce decât pentru întărirea şi consolidarea dreptei în care crede, şi nu în socialism", a afirmat Monica Macovei.
   
Ea a făcut aceste declaraţii duminică, la Târgovişte, unde şi-a prezentat moţiunea "Reformiştii", cu care candidează la şefia PDL, în prezenţa liderilor PDL Cristian Preda şi Teodor Baconschi. De la eveniment a lipsit preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Florin Popescu, care o susţine pe Elena Udrea la şefia partidului.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, la o întâlnire cu români din Austria, că nu poate fi pensionar după ce termină mandatul de la Palatul Cotroceni şi că o să rămână activ în viaţa politică, deşi nu îi este clar acum sub ce formă.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei conducere partid pdl
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close