Antena 3 CNN Politică Monica Macovei: PDL are nevoie mai întâi de un şef cu viziune, după care se poate găsi şi un bun organizator

Monica Macovei: PDL are nevoie mai întâi de un şef cu viziune, după care se poate găsi şi un bun organizator

Monica Macovei: PDL are nevoie mai întâi de un şef cu viziune, după care se poate găsi şi un bun organizator
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2013   •   15:29

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a spus, la Iaşi, la dezbaterea moţiunii "Reformiştii", că PDL are nevoie mai întâi de un şef cu viziune, după care se poate găsi şi un bun organizator, precizând că într-un partid mare nu trebuie pus pumnul în gură, cum se întâmplă cu cei care îi susţin moţiunea.
   
Monica Macovei a participat, sâmbătă, la Iaşi, alături de Cristian Preda şi Teodor Baconschi, la prezentarea moţiunii "Reformiştii" în faţa membrilor PDL Iaşi, la întrunire fiind prezenţi aproximativ 130 de membri democrat-liberali din judeţ, conform Mediafax.
   
"Mă voi bate pentru şefia PDL, indiferent de condiţii şi piedici. PDL are nevoie mai întâi de un şef cu o bună viziune, apoi găseşti şi un bun organizator. (...) Un partid mare presupune personalităţi puternice, nu le poţi pune pumnul în gură, mai ales cum se întâmplă cu noi, cei care susţinem această moţiune", a declarat Monica Macovei.
   
Întrebată de un membru PDL prezent la discuţii dacă va pleca din partid, în cazul în care va pierde alegerile interne, Macovei a răspuns: "Uitaţi-vă cine pleacă din partid. Sunt susţinătorii mei sau cei ai lui Blaga?".
   
"Cine pune în pericol unitatea partidului? Dar să discutăm pe fapte, nu pe ceea ce cred unii sau alţii", a adăugat Monica Macovei.
   
Cât priveşte o posibilă susţinere a Elenei Udrea în turul al doilea, la Convenţia Naţională PDL, Monica Macovei a afirmat că nu va fi nevoie de un îndemn în acest sens, explicând că "electoratul meu este unul inteligent şi nu va trebui să le spun eu oamenilor ce trebuie să facă".
   
Discuţiile asupra moţiunii "Reformiştii" au durat peste două ore şi jumătate, mai mulţi membri PDL Iaşi invocând tensiunile din filială, cauzate de schimbările repetate de lideri în ultimii doi ani.
   
La finalul dezbaterii, Monica Macovei a afirmat că apreciază faptul că discuţiile de la Iaşi au fost "aprinse".
   
"Este foarte bine că se întâmplă aşa şi este normal, mai ales după ce pierzi alegerile. Din linişte nu iese nimic bun", a afirmat Monica Macovei.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close