Antena 3 CNN Politică Monica Macovei: Theodor Stolojan practică limbajul USL. Mai bine procuror general decât avocatul diavolului

Monica Macovei: Theodor Stolojan practică limbajul USL. Mai bine procuror general decât avocatul diavolului

Monica Macovei: Theodor Stolojan practică limbajul USL. Mai bine procuror general decât avocatul diavolului
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2013   •   19:21

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că Theodor Stolojan practică "limbajul USL" şi că preferă să fie procuror general decât "avocatul diavolului".
   
Întrebată cum comentează declaraţiile lui Theodor Stolojan potrivit cărora la Convenţia PDL se alege preşedinte, şi nu procuror general, Monica Macovei a spus că acesta "a început să practice limbajul USL".
   
"Theodor Stolojan a început să practice limbajul USL şi mă validează pe partea dreaptă, ca lider al dreptei. Şi aş mai spune ceva, mai bine procuror general decât avocatul diavolului, despre Theodor Stolojan", a spus Macovei.
   
Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan le-a criticat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, pe Monica Macovei şi Elena Udrea, candidate la şefia PDL, şi a spus că la Convenţia Naţională a partidului nu se va alege "procurorul general al României", şi nici "miniştri", ci preşedintele formaţiunii.
   
Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga pentru şefia PDL, că Monica Macovei are ocazia să cunoască organizaţiile din PDL, iar Elenei Udrea i-a reproşat faptul că filiala Bucureşti pe care a condus-o nu a reuşit să câştige niciun post de primar în sectoarele Capitalei pentru PDL la alegerile locale de anul trecut, conform Mediafax.
   
"Funcţia de preşedinte al PDL nu este un hobby, este un job full time. Monica Macovei are un prilej minunat să cunoască partidul, este pentru prima dată când merge din judeţ în judeţ şi află că partidul are organizaţii, are oameni. Dânsa are o expertiză în lupta împotriva corupţiei, independenţa justiţiei, dar noi nu alegem la Convenţie procurorul general al României, ci preşedintele PDL. Elena Udrea este o luptătoare, un luptător politic, a condus PDL Bucureşti cu rezultatele pe care le ştiţi, nu mai avem niciun primar în sectoarele din Bucureşti. Dânsa a fost un bun ministru al Dezvoltării, a alocat bani pe proiecte, dar noi nu alegem miniştri, ci alegem o persoană pentru funcţia de preşedinte al PDL. Privind experienţa lui Udrea şi Blaga, putem spune că Blaga este mai competent să conducă PDL în etapa care urmează", a spus Stolojan.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close