Antena 3 CNN Politică Moţiunea de cenzură pe Legea Salarizării a fost respinsă

Moţiunea de cenzură pe Legea Salarizării a fost respinsă

Moţiunea de cenzură pe Legea Salarizării a fost respinsă
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Dec 2010   •   13:13

Moţiunea de cenzură intitulată „Legea privind salarizarea în anul 2011 - ultima ţeapă trasă românilor de guvernarea Băsescu - Udrea - Boc?" a fost respinsă de plenul Parlamentului, cu 190 de voturi de susţinere din cei 411 parlamentari prezenţi în sală.

Parlamentarii s-au reunit în data de 16 decembrie într-o şedinţă de plen comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care a fost citită Moţiunea de cenzură cu titlul "Legea privind salarizarea în anul 2011 - ultima ţeapă trasă românilor de guvernarea Băsescu - Udrea - Boc?". Moţiunea, semnată de PSD, PC şi PNL, va fi cel mai probabil supusă votului la începutul săptămînii viitoare.

Moţiunea de cenzură pe Legea Salarizării a picat


Cea de-a doua moţiune de cenzură vizează proiectul de lege-cadru privind salarizarea. În acest caz, PSD va fi iniţiator, iar PNL co-iniţiator. Documentul va fi depus joi la secretariatele generale ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. Tot joi urmează să se stabilească şi calendarul de citire, dezbatere şi votare pentru această moţiune.

Guvernul şi-a angajat răspunderea pe cele două legi pe data de 14 decembrie, în plenul reunit al Parlamentului. Executivul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost adoptată.



×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close