Antena 3 CNN Politică Moţiunea de cenzură PNL - PMP - PPDD este citită în plenul Parlamentului

Moţiunea de cenzură PNL - PMP - PPDD este citită în plenul Parlamentului

Moţiunea de cenzură PNL - PMP - PPDD este citită în plenul Parlamentului
Sursa foto: Foto:Agerpres
22 Mai 2014   •   12:42

Moţiunea de cenzură iniţiată de liberali împotriva guvernului Ponta este citită astăzi, în plenul Parlamentului, de către deputatul PNL Eugen Nicolăescu, deşi iniţial au fost informaţii că documentul va fi citit de Crin Antonescu.
   
Şedinţa este condusă de vicepreşedintele Camerei Viorel Hrebenciuc, care nu a anunţat care este prezenţa parlamentarilor şi niciun lider de grup nu a cerut verificarea cvorumului de şedinţă.
   
Crin Antonescu, a venit, joi, la şedinţa de plen reunit convocată pentru citirea moţiunii de cenzură, el arătând că parlamentarii liberali sunt mobilizaţi şi sunt prezenţi şi că important este votul în ceea ce priveşte moţiunea.
   
Antonescu a admis că nu ştie dacă toţi parlamentarii liberali sunt prezenţi joi la plenul reunit.

În şedinţa de plen reunit al celor două Camere ale Parlamentului este programată citirea moţiunii de cenzură depuse de PNL, cu semnături din partea PDL, PMP şi PP-DD.
   
Cele două Camere ale Parlamentului sunt convocate, joi, în şedinţă comună, pentru citirea moţiunii de cenzură intitulate "Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii", aceasta urmând să fie dezbătută la începutul săptămânii viitoare, după alegerile din 25 mai.
   
Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru prezentarea moţiunii de cenzură, prima împotriva Guvernului Ponta, este programată să înceapă la ora 12.00


 

×
Subiecte în articol: motiune
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close