Antena 3 CNN Politică Moţiunea de cenzură PNL-UDMR se citeşte luni şi se dezbate joi în plenul Parlamentului

Moţiunea de cenzură PNL-UDMR se citeşte luni şi se dezbate joi în plenul Parlamentului

Moţiunea de cenzură PNL-UDMR se citeşte luni şi se dezbate joi în plenul Parlamentului
Sursa foto: Parlament
21 Sep 2009   •   12:25

Moţiunea de cenzură semnată de parlamentarii PNL şi UDMR se va citi, luni, în plenul Parlamentului, începând de la ora 16.00, urmând să fie dezbătută, în plenul reunit, joi, de la ora 10.00, susţin surse parlamentare prezente la şedinţa de astăzi a Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

Liderii coaliţiei au anunţat luni că vot propune la şedinţa Birourilor Permanente reunite al celor două camere legislative ca moţiunea de cenzură a PNL-UDMR să fie citită în cursul acestei zile şi să fie dezbătută şi votată.

Social-democratul Gheorghe Nichita a explicat că acest calendar a fost agreat de membrii coaliţiei şi va fi propus astăzi în cadrul şedinţei Birourilor Permanente reunite. Conducerea Parlamentului a avut însă ultimul cuvânt în legătură cu data citirii şi votării textului, fixată pentru ziua de luni, respectiv de joi.

Moţiunea de cenzură se afla pe ordinea de zi a şedinţei Birourilor Permanente reunite care are loc, luni, la Parlament, după ce a fost depusă la secretariatele celor două Camere ale Parlamentului.

Intitulată "Guvernul PDL-PSD a hotărât: Decât muncă fără rost, mai bine puţin şi prost", moţiunea atacă conţinutul şi modul de adoptare a legii salarizării unitare, prin angajarea răspunderii.

Potrivit Regulamentului şedinţelor comune, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două Camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close