Antena 3 CNN Politică Motive de veselie pentru Vanghelie: Geoană va face baie de mulţime la festivalul de 1 Mai al amfitrionului grătarelor

Motive de veselie pentru Vanghelie: Geoană va face baie de mulţime la festivalul de 1 Mai al amfitrionului grătarelor

Motive de veselie pentru Vanghelie: Geoană va face baie de mulţime la festivalul de 1 Mai al amfitrionului grătarelor
Sursa foto: Marian Vanghelie, Mircea Geoana
28 Apr 2009   •   12:08

În Bucureşti de 1 Mai vor curge valuri de bere şi şiruri de mici pe socoteala social-democrată. Totul asezonat cu miting, concerte şi eventual...fotomodele, susţine amfitrionul pesedist, Marian Vanghelie. Conform unor surse social-democrate, eforturile maestrului de ceremonii de la sectorul 5 vor putea fi apreciate chiar de liderul Mircea Geoană. Se pare că Geoană a fost convins să abandoneze intenţia de a-şi petrece ziua muncii în Ardeal. Liderul PSD va pretrece câteva ore în parcul Izvor, urmând ca după aceea să se deplaseze în circumscripţia sa electorală, la Dăbuleni şi posibil în Moldova, pentru a fi prezent şi la festivităţile de acolo organizate de filialele PSD, dar şi pentru a participa la regionala liderilor locali ai partidului.

?Domnul Băsescu ne-a dat energia necesară să continuam. Ramâne cum am stabilit? a comentat vesel marţi, Marian Vanghelie.

Optimismul afişat de către liderul PSD Bucureşti este justificat de faptul că şeful său, Mircea Geoană nu-i va jigni obrazul prin absenţă. Conform unor surse social -democrate, Geoană a ales să petreacă câteva ore în compania bucureştenilor care se vor strânge în parcul Izvor pentru a da mâna cu ei prin arome de grătare şi iz de bere.

?Va fi prezent vreo două ore. Apoi va pleca întrun mic turneu, la Dăbuleni şi în Moldova la regionala PSD? ne-au declarat sursele citate.

Renunţarea ideeii de a mai merge în Ardeal de 1 mai, cum era planificat iniţial, a dat aripi lui Vanghelie. Mai acu o săptămână, liderul PSD Bucureşti era necăjit de faptul că Geoană şi consilierii săi ar opta pentru un 1 Mai sobru, în stil american, cu acţiuni de voluntariat, aruncând îndrăgiţii săi mici în negura uitării.

?Va fi un miting. Vom pleca de la Hotel Hilton. 1 mai va fi unul românesc. Cum să dau chiftele sau banane de 1 mai? E sărbătoare românească. Şi românii vor mici şi bere. Aşa încercăm să-l traducem, nu-l vom schimba. Ajungem în parcul Izvor. Va fi foarte multă bere, mici. Şi fotomodelele trebuie să fie prezente acolo, fie că vând, fie că cumpără mici, iar partidul nostru e un partid deschis? a comentat volubil Vanghelie, în momentul în care pe lângă el trecea parlamentarul social-democrat Robert Negoiţă, însoţit la un tur al Parlamentului de câteva domnişoare.

?Fotomodelele le punem să facă mici de 1 Mai. Cele care vor vinde cei mai mulţi mici le facem Miss 1 Mai muncitoresc!? a plusat Vanghelie.

Luat de valul recunoaşterii meritelor sale în partid, Vanghelie şi-a invitat rivalii politici să organizeze un festival concurent.Social-democratul s-a lăudat că va aduna şi în acest an până la 30 000 de persoane în Parcul Izvor. ?Cine mai poate să strângă atâţia oameni îi rog să vină pe partea dreaptă, eu sunt pe stânga, să facă concurenţă dacă poate? a mai spus liderul PSD.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD Vanghelie petrecere 1 mai mici bere fotomodele
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close