Antena 3 CNN Politică Motivul INCREDIBIL pentru care PSD nu îl schimbă pe Ghiţă de la Comisia SRI

Motivul INCREDIBIL pentru care PSD nu îl schimbă pe Ghiţă de la Comisia SRI

Motivul INCREDIBIL pentru care PSD nu îl schimbă pe Ghiţă de la Comisia SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Feb 2015   •   20:32

Sebastian Ghiţă este şi în prezent membru în Comisia de control a SRI, deşi a demisionat din PSD, pentru că... niciun alt social-democrat nu vrea să fie parte în comisie, a spus Codrin Ştefănescu, vineri, la Antena 3.

 
Întrebat de ce mai este Ghiţă membru în Comisia de control a Serviciului Român de Informaţii (SRI), din moment ce a demisionat din partid, Codrin Ştefănescu a răspuns:
 
"La grupul PSD, nimeni nu a vrut să facă parte din această comisie. Ca să îl schimbe, trebuie să fie unul care să vină. Dar nu vrea nimeni”, a spus Codrin Ştefănescu, lider PSD, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte eventuala participarte a lui Ghiţă la Comisia de control a SRI de luni, acolo unde se vor analiza acuzaţiile Elenei Udrea la adresa Serviciului şi a şefului său interimar, Florian Coldea, Codrin Ştefănescu a spus că el nu crede că Ghiţă se va prezenta.

Comisia de control a SRI i-a interzis lui Sebastian Ghiţă, membru al comisiei, să participe la şedinţa de audiere a şefului interimar al SRI, Florian Coldea

Ghiţă i-ar fi ameninţat pe şefii SRI, să nu cumva să îndrăznească să îi facă lui ce i-au făcut lui Traian Băsescu în arestarea fratelui său, pentru că "îi va împuşca". Cel puţin asta i-ar fi spus Elenei Udrea, după cum aceasta a povestit. 
 
Membrii comisiei au decis în unanimitate ca Sebastian Ghiţă să nu participe la audierea lui Florian Coldea, pentru că s-ar afla într-o situaţia de incompatibilitate. Nu în sensul juridic, ci în sensul în care şi Ghiţă face obiectul acuzaţiilor aduse de Elena Udrea în spaţiul public. Aceasta a spus că Ghiţă ar fi primit 500.000 de euro, bani cash, de la Dorin Cocoş, la solicitarea lui Florian Coldea, deci Ghiţă nu ar putea să facă parte din rândul parlamentarilor care să îi adreseze întrebări lui Coldea legate de aceste acuzaţii.

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close