Antena 3 CNN Politică Motivul pentru care Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă. Șeful de campanie al președintelui dezvăluie strategia acestuia în cel de-al doilea tur de scrutin

Motivul pentru care Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă. Șeful de campanie al președintelui dezvăluie strategia acestuia în cel de-al doilea tur de scrutin

Motivul pentru care Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă. Șeful de campanie al președintelui dezvăluie strategia acestuia în cel de-al doilea tur de scrutin
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook
12 Noi 2019   •   13:51

Șeful de campanie al președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, Dan Motreanu, scrie, pe Facebook, că invitaţia Vioricăi Dăncilă pentru Klaus Iohannis la dezbatere electorală, înainte de turul II de scrutin, este „un tertip ieftin de campanie”. 

Motreanu subliniază că președintele Klaus Iohannis va continua campania în aceeași manieră ca și în primul tur de scrutin, arătând că, „alta ar fi fost situația dacă aveam un tur doi fără PSD”.

Campania președintelui Klaus Iohannis va continua în același mod ca și pentru primul tur de scrutin. Esența unei campanii este tocmai aceea de a te întâlni în mod direct cu cetățenii, de a interacționa cu cei cărora le ceri votul și încrederea pentru a-i putea reprezenta.

Klaus Iohannis a luptat să scape România de PSD și de guvernul Dăncilă. Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul instituțional cu președintele, deși acesta era foarte necesar în funcționarea statului. A fost cazul desemnării comisarului european, al deblocării situației guvernamentale și rezolvării unor probleme reale și grave pentru această țară. Au fost nenumărate cazuri în care PSD ar fi trebuit să permită dezbateri politice și le-a refuzat.

Abia acum, PSD cere dezbatere, ca și cum nu ar fi cunoscute toate pozițiile politice exprimate de fiecare candidat în parte și în ce mod a servit interesul public. Este un tertip ieftin de campanie și ne dăm seama cu toții că nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discuție. Alta ar fi fost, însă, situația dacă aveam un tur doi fără PSD. Acest partid nu are cultura dialogului și a făcut atât de mult rău României și democrației.

Preferăm ca în timpul rămas până în 24 noiembrie președintele Iohannis să poată întâlni în mod direct cât mai mulți cetățeni, pentru că ei sunt cei care votează. România normală este și România în care ai ocazia să te întâlnești față în față cu cel pe care urmează să-l votezi. Din acest motiv vom avea în țară, în aproape toate zilele rămase din campania electorală pentru turul doi, întâlniri cu cetățenii și președintele Klaus Iohannis”, a scris Dan Motreanu, pe Facebook.

×
Parteneri
Vechimea în muncă pentru stabilirea pensiei. Avantajele puțin cunoscute
x close