Antena 3 CNN Politică MRU, atacat pe toate fronturile după ce a criticat-o pe Elena Udrea

MRU, atacat pe toate fronturile după ce a criticat-o pe Elena Udrea

MRU, atacat pe toate fronturile după ce a criticat-o pe Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iul 2014   •   16:39
Mihai Răzvan Ungureanu este atacat pe toate fronturile de la Palatul Cotroceni după ce şi-a permis să o critice pe Elena Udrea. Traian Băsescu l-a acuzat că nu este bărbat după ce a spus despre Udrea că este toxică pentru politica românească. 
 
La scurt timp, un consilier al preşedintelui a spus despre Ungureanu că este oportunist, iar pentru o  funcţie ar fi capabil să deveni Udrist. 
 
Palatul Cotroceni a taxat dur la declaraţiile din ultima perioadă a lui Mihai Răzvan Ungureanu făcute la adresa Elenei Udrea şi a lui Traian Băsescu. Ultimul în rândul celor care au ieşit la atac este Cristian Hriţuc, consilier de stat al presedintelui Traian Basescu si membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara. 
 
"Te tot autointitulezi „băsist". Sunt convins că, dacă ar fi rost de o nouă funcţie, la nevoie ai fi chiar şi udrist. Răzvane, sunt sigur că de la domnul preşedinte nu ai primi certificat de „băsist", ci, mai degrabă, un certificat de „fripturist"."
 
Consilierul preşedintelui se înscrie în linia trasată de Traian Băsescu. Preşedintele i-a amintit lui Ungureanu că toate funcţiile pe care le-a deţinut în aparatul de stat le-a obţinut datorită intervenţiei sale. 
 
În urma cu câteva zile, Ungureanu a atacat-o pe Elena Udrea, căreia i-a reprosat că a distrus şansele dreptei de a se unifica dar şi faptul că este unul dintre cei care au contribuit la despărţirea de Traian Băsescu a oamenilor de calitate care au lucrat cu acesta.
 
În replică, Elena Udrea a susţinut că Ungureanu încearcă să intre în proiectul de unificare a dreptei atacând-o pe ea şi pe preşedintele Traian Băsescu şi a arătat că, dacă cineva se dezice de un lucru pe care l-a susţinut, atunci dă un semnal către electorat că este oportunist.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close