Antena 3 CNN Politică MRU: Mulţi liberali care nu înţeleg deriva în care se află PNL se înscriu în ICCD

MRU: Mulţi liberali care nu înţeleg deriva în care se află PNL se înscriu în ICCD

MRU: Mulţi liberali care nu înţeleg deriva în care se află PNL se înscriu în ICCD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Iul 2012   •   16:54

Liderul Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta (ICCD), Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat că mulţi liberali care, "neînţelegând deriva dramatică în care se află partidul", se înscriu în ICCD, adăugând că poarta acesteia este deschisă acelor membri PNL care nu se regăsesc în actuala "conducere autistă".

"Există o poartă deschisă spre acei membri ai PNL care nu se găsesc reprezentaţi de actuala conducere autistă şi profund socialistă a PNL şi adaug spunându-vă că sunt mulţi membri ai PNL care, neînţelegând deriva absolut dramatică în care se află propriul partid, se înscriu în Iniţiativa Civică de Centru Dreapta. Şi le mulţumesc pentru asta. Sunt oameni oneşti cu coloana dreaptă şi se uită trist la felul în care PNL este adjudecat, înghiţit, masacrat de către PSD", a declarat Ungureanu, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă există nume importante din PNL care vor să se înscrie în ICCD, Ungureanu a răspuns că "sunt nume importante".

"Sunt nume importante despre care dumneavoastră ştiţi mai puţin, dar ceea ce contează este că sunt oameni care se regăsesc în dreapta, nu în stânga mobilizată de oameni care cred în Che Guevara, un spion bolşevic plătit de Moscova. În momentul în care îţi faci un model din Che Guevara, înseamnă că fantezia ta culturală te duce pur şi simplu la acest model", a mai spus Ungureanu.

Potrivit acestuia, Iniţiativa Civică de Centru Dreapta şi celelalte formaţiuni "partinice şi non-partinice care împărtăşesc valorile dreptei" vor să facă o alianţă electorală pentru alegerile parlamentare din toamnă.

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a lansat pe 6 iulie Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta.


×
Subiecte în articol: MRU Mihai-Razvan Ungureanu PNL
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close