Antena 3 CNN Politică MRU nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale: Un tandem cu Diaconescu sună bine

MRU nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale: Un tandem cu Diaconescu sună bine

MRU nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale: Un tandem cu Diaconescu sună bine
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Iun 2014   •   20:02
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale şi că, începând de joi, a intrat în campania prezidenţială, el afirmând că "un tandem Ungureanu - Cristian Diaconescu sună bine", deşi nu exclude nici varianta tandemului Ungureanu - Iohannis.
 
"Candidatura mea la prezidenţiale rămâne în picioare, este foarte fermă. Începând de azi (joi - n.r.) sunt în campania pentru prezidenţiale. Un tandem Ungureanu - Diaconescu sună bine. Cum sună bine şi un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu - Iohannis, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Ungureanu consideră că fuziunea PNL - PDL nu este suficientă pentru victoria dreptei la prezidenţiale, întrucât un preşedinte nu poate fi dat doar de două partide mari, varianta sa fiind realizarea unei uniuni a tuturor partidelor de dreapta.
 
"Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate şi relaxare politică. O uniune a forţelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu există vot de dreapta care să fie aruncat la coş", a spus liderul Forţei Civice.
 
El a declarat că PNL şi PDL au luat împreună la alegerile europarlamentare 27% şi că "până la 37% cât a obţinut PSD, îţi mai trebuie zece procente".

Declaraţiile lui MRU au fost comentate joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close