Antena 3 Politică MRU nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale: Un tandem cu Diaconescu sună bine

MRU nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale: Un tandem cu Diaconescu sună bine

de M.Z.    |    05 Iun 2014   •   20:02
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale şi că, începând de joi, a intrat în campania prezidenţială, el afirmând că "un tandem Ungureanu - Cristian Diaconescu sună bine", deşi nu exclude nici varianta tandemului Ungureanu - Iohannis.
 
"Candidatura mea la prezidenţiale rămâne în picioare, este foarte fermă. Începând de azi (joi - n.r.) sunt în campania pentru prezidenţiale. Un tandem Ungureanu - Diaconescu sună bine. Cum sună bine şi un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu - Iohannis, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Ungureanu consideră că fuziunea PNL - PDL nu este suficientă pentru victoria dreptei la prezidenţiale, întrucât un preşedinte nu poate fi dat doar de două partide mari, varianta sa fiind realizarea unei uniuni a tuturor partidelor de dreapta.
 
"Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate şi relaxare politică. O uniune a forţelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu există vot de dreapta care să fie aruncat la coş", a spus liderul Forţei Civice.
 
El a declarat că PNL şi PDL au luat împreună la alegerile europarlamentare 27% şi că "până la 37% cât a obţinut PSD, îţi mai trebuie zece procente".

Declaraţiile lui MRU au fost comentate joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close