Antena 3 CNN Politică MRU: UDMR a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari

MRU: UDMR a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari

MRU: UDMR a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   13:07
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus, la Congresul UDMR, că le datorează mulţumiri reprezentanţilor Uniunii, întrucât "UDMR nu a votat moţiunea de cenzură şi nu a trădat pentru că a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional".
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a mulţumit, în discursul susţinut la Congresul UDMR de la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, mai multor reprezentanţi ai Uniunii, între care liderul formaţiunii, Kelemen Hunor, şi europarlamentarul Iuliu Winkler.
"UDMR nu a votat moţiunea de cenzură şi nu a trădat pentru că a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional şi interesul unei comunităţi puternice şi mature se rezolvă prin interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari, membri ai UDMR, cu mulţumire", a spus Ungureanu, conform Mediafax.
El a adăugat că, în felul acesta, reprezentanţii UDMR au făcut "politica europeană" şi vor face în continuare acest lucru.
"De vreme ce împărţim atâta istorie împreună, ne cunoaştem atât de bine, cu bune şi cu defecte, suntem condamnaţi să lucrăm împreună", a afirmat el, adăugând că deasupra identităţii naţionale se află faptul că "suntem europeni cu toţii".
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close