x close

MRU: UDMR a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari

de G.S.    |    25 Mai 2013   •   13:07
MRU: UDMR a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari 416 Foto: Agerpres
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus, la Congresul UDMR, că le datorează mulţumiri reprezentanţilor Uniunii, întrucât "UDMR nu a votat moţiunea de cenzură şi nu a trădat pentru că a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional".
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a mulţumit, în discursul susţinut la Congresul UDMR de la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, mai multor reprezentanţi ai Uniunii, între care liderul formaţiunii, Kelemen Hunor, şi europarlamentarul Iuliu Winkler.
"UDMR nu a votat moţiunea de cenzură şi nu a trădat pentru că a înţeles mai bine decât alţii ce înseamnă interesul naţional şi interesul unei comunităţi puternice şi mature se rezolvă prin interesul naţional. Vă sunt dator vouă, conaţionalii mei maghiari, membri ai UDMR, cu mulţumire", a spus Ungureanu, conform Mediafax.
El a adăugat că, în felul acesta, reprezentanţii UDMR au făcut "politica europeană" şi vor face în continuare acest lucru.
"De vreme ce împărţim atâta istorie împreună, ne cunoaştem atât de bine, cu bune şi cu defecte, suntem condamnaţi să lucrăm împreună", a afirmat el, adăugând că deasupra identităţii naţionale se află faptul că "suntem europeni cu toţii".
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati