Antena 3 CNN Politică Mugur Mihăescu: Garcea conduce ţara asta de 20 de ani. Îl vedeţi pe stradă, la vamă, în sistemele de control

Mugur Mihăescu: Garcea conduce ţara asta de 20 de ani. Îl vedeţi pe stradă, la vamă, în sistemele de control

Mugur Mihăescu: Garcea conduce ţara asta de 20 de ani. Îl vedeţi pe stradă, la vamă, în sistemele de control
Sursa foto: Foto: lupushor.wordpress.com
03 Mar 2011   •   19:38

Preşedintele executiv al Partidului Verde, Mugur Mihăescu, a declarat joi într-o conferinţă de presă, că scena politică actuală este o adevărată "Vacanţa Mare", în care ţara este condusă de 20 de ani de Garcea, relatează Mediafax.

Acesta a declarat că a intrat în politică tocmai pentru că o urăşte şi a susţinut cã nu are nevoie de experienţã aşa cum o are actuala clasã politică. Totodată, Mihăescu a precizat cã nu a intrat în politicã din interese financiare, deoarece are bani.

"Toatã lumea este curioasã: Mã, ce cautã ãsta în politicã? Eu aici sunt pentru cã nu suport politica, urãsc politica, urãsc ceea ce mi se întâmplã de douãzeci de ani de zile, când sunt tratat ca o cifrã, sunt tratat ca o entitate, eu nu mai sunt om. [...] Garcea conduce ţara asta de douãzeci de ani. Pe Garcea îl vedeţi pe stradã, în orice funcţie, cã este la vamã, cã este în sistemele de control, de la DSV sau de mai ştiu eu unde",
a menţionat Mugur Mihãescu.

Liderul Partidului Verde a precizat că el ar alege ca şi simbol electoral mistria, pentru cã vrea sã construiascã în aceastã ţarã: "mie îmi ajunge cât am fost sacrificat eu şi toţi din generaţia mea şi de aceea am spus AJUNGE! N-am ajuns sã mã garanteze Vanghelie", a adăugat acesta.

Mihãescu a criticat sistemul de "mitã electoralã" folosit de politicieni ca să-şi cumpere voturi, afirmând cã el le-ar da celor care aşteaptã mitã un paşaport şi un cui: "paşaportul pentru ca sã poatã pleca din ţarã copiii lor şi cuiul pe care sã şi-l bage în sicriul pe care singuri şi-l fac".

Echipa de conducere a Partidului Verde este formată, în prezent, din preşedinte executiv Mugur Mihăescu, prim-vicepreşedintele Antonio Momoc, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi secretar general Silviu Dumitru.

Mihăescu spune că s-a alăturat acestei formaţiuni politice, considerând alternativa verde ca fiind singura soluţie pentru îmbunătăţirea vieţii românilor.

×
Subiecte în articol: politica
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close