Antena 3 CNN Politică Mugur Mihăescu s-a înscris în AUR: "Nu vrem decât medalia de aur pentru România"

Mugur Mihăescu s-a înscris în AUR: "Nu vrem decât medalia de aur pentru România"

Mugur Mihăescu, renumit pentru rolurile sale din „Vacanța Mare” şi „Garcea”, s-a înscris în partidul AUR. Anunțul a fost făcut de George Simion.

Mugur Mihăescu s-a înscris în AUR: "Nu vrem decât medalia de aur pentru România"
Sursa foto: Facebook | Mugur Mihaiescu
de Ioana Mircea    |    16 Dec 2022   •   15:04

Partidul AUR îl are ca membru nou pe actorul Mugur Mihăescu. Anunțul a fost făcut chiar de către liderul AUR, George Simion, într-o emisiune a postului de televiziune România TV, iar actorul a confirmat mai apoi pe pagina sa personală Facebook.

De asemenea, artistul a transmis pe Facebook o urare muzicală cu ocazia Zilei Naţionale intitulată "Vreau AUR pentru România". Internații erau confuzi în acel moment, deoarece nu știau de aderarea sa la partidul AUR.

"În ceea ce privește AUR și platforma de merit crede-mă că oamenii de valoare vin către noi. Nu-i mediatizează nimeni, pentru că nu au interes. (...) Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vin-o să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină”, i-a răspuns Mugur Mihăescu unui fan dezamăgit de asocierea cu AUR.

De asemenea, Mihăescu şi-a invitat următorii de pe Facebook să intre pe platforma de merit, iar în final a susţinut: "Nu vrem decât medalia de aur pentru România", făcând referire şi la partidul AUR.

 

×
Subiecte în articol: aur George Simion Mugur Mihăescu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close