Antena 3 CNN Politică Mutarea surpriză a lui Valeriu Zgonea

Mutarea surpriză a lui Valeriu Zgonea

Mutarea surpriză a lui Valeriu Zgonea
19 Iul 2015   •   22:44

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, sustine ca "PSD nu este o victima a luptei anticoruptie, ci singurul partid care si-a asumat in mod real si ferm actiunile in acest sens", el aratand totodata ca "PSD poate deveni o victima a acelor colegi care inteleg sa critice o directie rationala si integra a partidului", scrie ziare.com.

"Ne aflam intr-un moment in care se impune o analiza profunda si sincera, mai ales in conditiile in care, din cauza presiunii politice a momentului, se ignora voit o realitate evidenta. Detasandu-ne de circul politicianist...oare cine a propus si sprijinit actuala conducere a Parchetelor? In urma acestor decizii, oare ce partid a sangerat cel mai mult?

Ce partid a fost cel mai reformat in ceea ce priveste resursele umane? Cine a suferit cele mai puternice critici interne pentru aceste angajemente ferme? Astazi se vede foarte clar cine a fost cel mai determinat partid in ceea ce priveste statul de drept si lupta impotriva coruptiei si asta prin prisma rezultatelor concrete. Cine sa fie? PDL? Sau poate...PNL? care a parasit guvernarea USL acuzand chiar deciziile care au dus la aceste rezultate... ", a scris pe Facebook Valeriu Zgonea.

Mai multe, pe ziare.com.

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close