Antena 3 CNN Politică Năstase: Acţiunile lui Oprea la MAI, un test al preşedintelui Băsescu pentru PSD

Năstase: Acţiunile lui Oprea la MAI, un test al preşedintelui Băsescu pentru PSD

Năstase: Acţiunile lui Oprea la MAI, un test al preşedintelui Băsescu pentru PSD
12 Ian 2009   •   14:38

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase a apreciat luni că situaţia generată de numirile făcute de ministrul de interne, Gabriel Oprea ar reprezenta un test la care preşedintele Traian Băsescu a supus PSD.
?Este o decizie logică. A fost vorba de un test pe care Traian Băsescu a vrut să-l facă în relaţia cu PSD?, a susţinut Adrian Năstase, înainte de conferinţa liderului social-democrat, Mircea Geoană.
Şi liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a sugerat luni dimineaţă, înaintea şedinţei conducerii PSD, că Traian Băsescu i-ar fi propus ministrului de Interne Gabriel Oprea ca Virgil Ardelean să ocupe postul de şef la DGIPI. ?S-ar putea dânsul să aibă dreptate, s-ar putea să fie norme NATO, reglementări în CSAT şi dânsul să aibă o motivaţie foarte serioasă pentru ce a făcut aceste propuneri. S-ar putea ca domnul Ardelean să fie o necesitate pentru România şi atunci s-ar putea să nu primească nici o sancţiune(...) cred că domnul ministru a avut o şedinţă scurtă cu domnul Traian Băsescu şi s-ar putea să afle normele înaintea noastră?, a declarat Marian Vanghelie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase test Gabriel Oprea PSD
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close