Antena 3 CNN Politică Năstase: Băsescu i-a păcălit iar pe parlamentarii PDL, în partid apar tensiuni tot mai mari

Năstase: Băsescu i-a păcălit iar pe parlamentarii PDL, în partid apar tensiuni tot mai mari

Năstase: Băsescu i-a păcălit iar pe parlamentarii PDL, în partid apar tensiuni tot mai mari
22 Iun 2010   •   04:35

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că preşedintele Traian Băsescu i-a "păcălit" pe parlamentarii PDL la reuniunea de la Snagov, amânând discuţia despre remanierea guvernamentală.

Năstase a spus că mesajele de la întâlnirea de la Snagov, de duminică seară, dintre miniştrii şi parlamentarii PDL şi preşedintele Traian Băsescu, "au fost extrem de neclare".

" Traian Băsescu i-a păcălit din nou pe parlamentarii PDL . Iniţial le promisese că, dacă vor fi cuminţi şi vor vota cum trebuie, le va da o remaniere guvernamentală. Au fost cuminţi, au votat, cei mai mulţi dintre ei, şi după aceea Traian Băsescu, în stilul obişnuit, le-a spus că rămâne să mai discute subiectul peste o perioadă", a adăugat preşedintele CN al PSD.

Năstase a mai spus că devine evident pentru PSD că viaţa internă a PDL este "tot mai complicată", iar în interiorul partidului "apar tensiuni din ce în ce mai mari".

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit duminică seară la Palatul Snagov cu liderii, parlamentarii şi europarlamentarii PDL, stabilindu-se ca remanierea guvernamentală să se amâne până la 1 septembrie, Executivul având o perioadă de graţie în care să aplice măsurile de austeritate şi restructurările. Surse participante la întâlnire au declarat că şeful statului a făcut şi recomandări legate de activitatea PDL, sugerând ca formaţiunea democrat-liberală să se pregătească pentru era post-Băsescu şi chiar post-Boc şi să nu subordoneze activitatea de partid celei guvernamentale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: remanierea guvernului Adrian Nastase
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close