Antena 3 CNN Politică Năstase: Cu Băsescu preşedinte şi un guvern PDL nu vom avea alegeri corecte

Năstase: Cu Băsescu preşedinte şi un guvern PDL nu vom avea alegeri corecte

Năstase: Cu Băsescu preşedinte şi un guvern PDL nu vom avea alegeri corecte
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Apr 2011   •   13:12
Nu vor fi alegeri corecte anul viitor, "avându-l pe Traian Băsescu preşedinte şi un Guvern PDL", a declarat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, citat de Mediafax.

"Eu nu cred că avându-l pe Traian Băsescu preşedinte şi un Guvenr PDL vom avea alegeri corecte. (...) Una din temerile noastre este că, având şi administraţia şi banii în mână, PDL - chiar şi cu doar 10 la sută - poate să ne împiedice de a forma guvernul în 2012 şi să ne ducă sub 50 la sută cum a mai făcut (...)", a declarat, vineri seară, la Oradea, Adrian Năstase, referindu-se la modul în care PDL, după alegerile prezidenţiale din 2009, a format o majoritate parlamentară prin crearea Uniunii Naţionale pentru Progresul României. 

El a spus că opoziţia va trebui să intervină şi pe plan extern.

"Va trebui să intervenim şi pe plan extern, căci Guvernul a trimis deja la Comisia de la Veneţia un proiect privind votul prin corespondenţă în legătură cu care nu a consultat pe nimeni", a spus Năstase. 

El a adăugat că Guvernul a început demersuri şi pentru implementarea sistemului de vot electronic, tot fără consultarea opoziţiei, contactând deja în acest sens "o firmă din America şi una din Polonia", fără însă a da şi alte amănunte.

Adrian Năstase s-a întâlnit, vineri seară, la Oradea, cu preşedinţii organizaţiilor locale ale PSD Bihor şi cu membrii Consiliului Executiv Judeţean al partidului.
 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase pdl PSD alegeri
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close