Antena 3 CNN Politică Năstase, despre întâlnirea Băsescu - miniştri: "O şedinţă umilitoare pentru Guvern şi premier" (VIDEO)

Năstase, despre întâlnirea Băsescu - miniştri: "O şedinţă umilitoare pentru Guvern şi premier" (VIDEO)

Năstase, despre întâlnirea Băsescu - miniştri: "O şedinţă umilitoare pentru Guvern şi premier" (VIDEO)
20 Apr 2010   •   21:00

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a catalogat şedinţa de la Palatul Cotroceni, la care au participat şeful statului şi membrii Cabinetului Boc, drept una "umilitoare" pentru Guvern şi pentru prim-ministru. În plus, susţine Năstase, prin organizarea acestei întâlniri a fost încălcată Constituţia. Social-democratul a făcut aceste declaraţii în cadrul emisiunii "Ştirea Zilei".

"Mi s-a părut o şedinţă umilitoare pentru Guvern şi pentru premier. (...) Este o nebunie, ca de obicei. Este o încălcare a Constituţiei şi sunt situaţii umilitoare pentru Guvern. (...) Toate chestiunile pe care se pare că le-au discutat acolo ţin de responsabilitatea Guvernului", a declarat Adrian Năstase.


ADRIAN NĂSTASE DESPRE ÎNTÂLNIREA BĂSESCU-GUVERN



Traian Băsescu i-a convocat pe miniştrii Cabinetului Boc la Palatul Cotroceni, unde a avut loc o şedinţă de aproximativ două ore şi jumătate. Printre temele abordate la această şedinţă s-au numărat reducerea cheltuielilor publice, procesul de descentralizare, Legea ANI şi nevoia de a creşte investiţiile şi a spori gradul de absorbţie a fondurilor comunitare.



Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close