Antena 3 CNN Politică Năstase: Îl înţeleg mai bine pe Coposu care spunea că influenţa e mai importantă decât puterea (VIDEO)

Năstase: Îl înţeleg mai bine pe Coposu care spunea că influenţa e mai importantă decât puterea (VIDEO)

Năstase: Îl înţeleg mai bine pe Coposu care spunea că influenţa e mai importantă decât puterea (VIDEO)
04 Feb 2010   •   22:46

?Încep să-l înţeleg mai bine pe Corneliu Coposu, care considera că influenţa este mai importantă decât puterea. Asta se vede cel mai bine la Iliescu. Pe de altă parte, este nevoie de un vector puternic pentru ca era acestui pacient în convalescenţă să se încheie?, a spus Adrian Năstase, joi seară, la Sinteza Zilei.

Năstase, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, şi-a anunţat, joi, în mod oficial, candidatura pentru şefia partidului. La acel moment el a spus că nu-şi doreşte să mai fie "ministru, premier sau candidat la preşedinţie".

Revenind la declaraţia sa, Adrian Năstase a explicat-o precizând că are numai respect pentru Ion Raţiu şi Corneliu Coposu, deşi au luptat pe baricade diferite.

?Ion Raţiu şi Corneliu Coposu, oameni pentru care am un foarte mare respect deşi ne-am situat pe baricade diferite, am doar admiraţie pentru atitudinea lui. Am încercat să explic de ce la nivelul unui partid poţi să ai pe cineva cu experienţă, aşa cum la o echipă de fortbal contează foarte mult atât jucătorii cât şi antrenorul?, a arătat social-democratul.


ADRIAN NĂSTASE, DESPRE CORNELIU COPOSU


La anunţarea candidaturii sale pentru preşedinţia partidului, Năstase a precizat că obiectivul său pentru următorii doi ani îl reprezintă transformarea Partidului Social Democrat în cea mai puternică fomaţiune politică din ţară.

NĂSTASE ÎŞI ANUNŢĂ CANDIDATURA LA ŞEFIA PSD



NĂSTASE: NU CANDIDEZ LA PREŞEDINŢIE

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase corneliu coposu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close