Antena 3 CNN Politică Năstase: Întâlnirea Vanghelie - Geoană - Voicu e o exagerare. Vanghelie a vrut să arate că e "patron" în Bucureşti

Năstase: Întâlnirea Vanghelie - Geoană - Voicu e o exagerare. Vanghelie a vrut să arate că e "patron" în Bucureşti

Năstase: Întâlnirea Vanghelie - Geoană - Voicu e o exagerare. Vanghelie a vrut să arate că e "patron" în Bucureşti
11 Mar 2010   •   22:40

?Cred că e o exagerare, e o întâlnire a unor colegi pentru a sărbători ceva. E intenţia lui Vanghelie de a arăta că e "patron" în Bucureşti, în sensul că e preşedintele asociaţiei (PSD, n.r.) de Bucureşti?, a declarat Adrian Năstase, joi seară, la Sinteza Zilei.


Şeful Consiliului PSD, proaspăt reconfirmat în funcţie, s-a referit prin ceea ce a spus mai sus, la scandalul în care a fost implicat liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. Ziarul Ziarul a anunţat joi că deţine fotografii despre o întâlnire a primarului de sector 5 la restaurantantul Perla cu Mircea Geoană şi senatorul Cătălin Voicu, cercetat în prezent de DNA pentru luare de mită şi fals din înscrisuri. Acuzaţia este cu atât mai gravă cu cât a existat o interdicţie a autorităţilor prin care Voicu nu avea voie să se întâlnească în nici un fel cu Vanghelie.

Adrian Năstase a vorbit şi despre cazul Cătălin Voicu, precizând că nu înţelege ce vrea să facă DNA: să-l aresteze sau să-l trimită în Instanţă. ?În privinţa lui Cătălin Voicu, dacă DNA ar fi vrut să-l aresteze cred că îl arestau, a fost pe la o grămadă de televiziuni în perioada asta, deci ştiau de unde să-l ia. Nu inteleg ce vrea DNA-ul, să-l aresteze sau să-l trimită în judecată. Atâta vreme cât ei spun că au un dosar de 2000 de pagini, domnule ia-le de aici si du-le la Instanţă de ce mai trebuie să-l arestezi??, s-a întrebat Şeful Consiliului PSD.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close