Antena 3 CNN Politică Năstase: Mai grav decât un guvern incompetent, este unul care îşi bate joc de oameni

Năstase: Mai grav decât un guvern incompetent, este unul care îşi bate joc de oameni

Năstase: Mai grav decât un guvern incompetent, este unul care îşi bate joc de oameni
Sursa foto: adrian nastase
30 Oct 2009   •   08:30

Fostul premier al României, Adrian Năstase, crede că mai grav decât un guvern incompetent, care nu are soluţii, este unul care îşi bate joc de oameni. Într-o postare pe blogul său, acesta consideră că guvernarea Băsescu-Boc este incapabilă să rezolve problemele economice ale României. El se mai arată frapat de ?nonşalanţa cu care Traian Băsescu recunoaşte acest lucru şi îndrăzneala, ca să nu spun tupeul, cu care vine în faţa populaţiei pentru a solicita un nou mandat?.

Adrian Năstase face referire la protestul fermierilor care sunt deranjaţi că guvernul Boc nu ştie decât să taie din cheltuieli. ?Nu e rău că face asta, dar o face fără cap, fără direcşie, făra strategie, fără un minim calcul de oportunitate şi fezabilitate. Guvernul pedelist nu are decât o prioritate: să gestioneze procesul electoral pentru a facilita realegerea lui Băsescu?, crede liderul PSD.
El consideră că agricultura trebuie să fie unul dintre motoarele creşterii economice, dar în loc de sprijin primeşte batjocură .

?Problemele fermierilor şi ale crescătorilor de animale vor fi rezolvate pentru următoarele săptămâni. Pentru a avea linişte în preajma alegerilor, guvernul va găsi, pe termen scurt, bani. Democrat-liberalii vor acţiona punctual; vor interveni chirurgical pentru a rezolva efectele, nu şi cauza problemei.
Mai grav decât un guvern incompetent, care nu are soluţii, este unul care îşi bate pur şi simplu joc de oameni. Sute de fermieri caută un managemant mai bun al domeniului lor de activitate şi mai ales, caută banii pe care pedeliştii continuă să îi risipească. Sau să-i dea, sub formă de pomană electorală, din ?rezerva? bugetului. Vai de cei care vor trebui să plătească anul viitor pentru toate aceste pomeni ce au topit miliarde de euro, într-un mod iresponsabil?, consideră Năstase.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase guvernul Romaniei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close