Antena 3 CNN Politică Năstase spune nu ofertei lui Diaconescu: Ultimul tandem susţinut, România-Bulgaria pentru intrarea în NATO

Năstase spune nu ofertei lui Diaconescu: Ultimul tandem susţinut, România-Bulgaria pentru intrarea în NATO

Năstase spune nu ofertei lui Diaconescu: Ultimul tandem susţinut, România-Bulgaria pentru intrarea în NATO
Sursa foto: Adrian Nãstase
25 Ian 2010   •   14:34

Preşedintele Consilului Naţional al PSD, Adrian Năstase a respins luni, cel puţin în acest moment, posibilitatea unui tandem cu Cristian Diaconescu, în care el să joace rolul vioarei a doua, ca preşedinte executiv. Ironic, Năstase a amintit că ultimul tandem pe care l-a susţinut a privit intrarea României şi Bulgariei în NATO şi a susţinut că în prezent, una din ocupaţiile sale o constituie urmărirea felului în care cresc unele mlădiţe tinere în partid animate de ambiţia ocupării funcţiilor de conducere din PSD.
?Ultimul tandem la care m-am gândit a fost România-Bulgaria pentru intrarea în NATO. Deocamdată trebuie să vedem ce candidaturi vor mai apărea. A mai fost un tandem, în 2004 cu Mircea Geoană ca prim-ministru? a comentat Năstase scenariul unei posibile înţelegeri cu Cristian Diaconescu. Conform unor surse social-democrate, Diaconescu l-ar fi ofertat pe fostul premier cu perspectiva unui tandem în care el să ocupe postul de preşedinte al PSD, iar Năstase, funcţia de lider executiv.

În opinia lui Năstase, anunţarea unei candidaturi pentru o funcţie de conducerea în PSD în acest moment este prematură.
?Candidaturile se vor structura şi în funcţie de opţiunile din teritoriu, despre felul în care organizaţiile se vor pronunţa în timpul dezbaterilor interne. După CN vom şti mai multe, inclusiv norma de reprezentare, deşi ea va fi discutată în cadrul CexN. Deocamdată urmăresc şi eu, ca şi dumneavostră, felul în care cresc aceste mlădiţe ale partidului care, sigur, se dezvoltă în mod firesc, cu ambiţia normală, aceea de a ajunge până în vârful ierarhiei", a spus Năstase? a subliniat ironic, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Cristian Diaconescu NATO PSD
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close