Antena 3 CNN Politică Năstase: Sunt pregătit să fiu preşedintele PSD

Năstase: Sunt pregătit să fiu preşedintele PSD

Năstase: Sunt pregătit să fiu preşedintele PSD
Sursa foto: adrian nastase
01 Dec 2009   •   00:41

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, la Antena 3, că este pregătit să fie preşedintele PSD, el adăugând că, dacă şi colegii săi de partid sunt pregătiţi pentru acest lucru, atunci este "în ordine".
Solicitat să răspundă unei întrebări de pe blogul emisiunii, referitoare la acceptul său de a deveni preşedintele PSD, în cazul în care Mircea Geoană va fi ales preşedinte al României, Năstase a precizat, mai întâi, că el crede că Geoană va deveni preşedinte şi, ulterior, că problema preşedinţiei PSD depinde de colegii săi.

"Cred că trebuie să-i lăsaţi pe colegii mei să se gândească. Eu m-am gândit deja. Sunt pregătit. Dacă şi colegii mei sunt pregătiţi, e în ordine", a declarat Năstase.

Adrian Năstase a mai declarat, în luna mai, că, în situaţia în care Mircea Geoană va câştiga Preşedinţia României, va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, dacă va avea sprijinul colegilor, scrie Mediafax.

Întrebat dacă, în cazul în care Mircea Geoană va câştiga alegerile prezidenţiale, va candida pentru şefia PSD, Năstase a răspuns: "Dacă mă vor sprijini colegii mei, da".

Adrian Năstase a fost preşedinte al PSD până în 2005, când nu a mai candidat, la Congresul organizat în acel an, pentru principala funcţie în partid.

Năstase a devenit atunci preşedinte executiv al PSD, iar Mircea Geoană a fost ales preşedinte al partidului, învingându-l pe Ion Iliescu.


Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close