Antena 3 CNN Politică Năstase: USL l-ar putea susţine pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Năstase: USL l-ar putea susţine pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

 Năstase: USL l-ar putea susţine pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Mar 2011   •   11:37
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, susţine că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar putea fi susţinut de USL, la alegerile locale, pentru un nou mandat la primăria municipiului Bucureşti, informează Mediafax.

Declaraţia a fost făcută de Năstase sâmbătă, la Slobozia, în contextul în care Marian Bălan, fostul şef de campanie a lui Sorin Oprescu la prezidenţiale, se va reînscrie în PSD Ialomiţa.

"Teoretic, este vorba despre un candidat unic care să fie susţinut la Bucureşti, în baza unor rezultate decurgând din sondajele care vor fi efectuate. Extrapolând situaţia de acum din sondaje, de asta mi-am permis să spun despre Sorin Oprescu, dar care într-adevăr ar rămâne în această variantă un candidat comun care să fie susţinut de către Uniune. În ceea ce-l priveşte pe Marian Bălan, eu am o relaţie excelentă cu el şi mă bucur că revine în partid", a precizat Năstase. 

Silvian Ciupercă, preşedinte al PSD Ialomiţa şi totodată preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a confirmat că Marian Bălan se va reînscrie în PSD. 
Marian Bălan a fost prefect de Ialomiţa şi şeful de campanie a lui Sorin Oprescu la Preşedinţie şi a mai fost membru PSD, demisionând din partid în 2009.
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close