Nati Meir vrea să ocupe locul de deputat rămas liber după moartea lui Victor Surdu

28 Iun 2011   •   18:50
Nati Meir vrea să ocupe locul de deputat rămas liber după moartea lui Victor Surdu Foto: INTACT Images

Nati Meir se vrea deputat de Neamţ. Aşa că s-a prezentat astăzi, împreună cu fiul, în faţa magistraţilor Tribunalului Galaţi. Au solicitat amândoi ridicarea interdicţiei de a părăsi localitatea, pentru a-şi face campanie, desigur. Nati urmăreşte locul rămas liber după moartea lui Victor Surdu.

Nati Meir a apărut pe holurile Tribunalului Galaţi însoţit de fiul său, Or. Au venit împreună: tată şi fiu, viitor candidat şi viitor consilier, pentru a le cere magistraţilor permisiunea de a părăsi localitatea. Proaspăt ieşit din închisoare, Nati pare să nu mai aibă suficient loc să se desfăşoare şi simte că are o poartă de scăpare în judeţul Neamţ.

Este liber un post de deputat de Neamţ. Iar Nati Meir nu poate scăpa ocazia. Vrea să-l ocupe. E convins că are tot ce trebuie pentru a câştiga alegerile. Mai ales acum, când lucrurile par să-i meargă bine pe toate planurile.

Iar ziua îl are alături pe fiul său. Cu care vrea să intre în campanie electorală. Nati Meir a fost eliberat din închisoare în primăvară. A fost închis anul trecut după ce, împreună cu fiul său, a fost acuzat de trafic de influenţă.

 


Parteneri
x close