Antena 3 CNN Politică Nati Meir vrea să ocupe locul de deputat rămas liber după moartea lui Victor Surdu

Nati Meir vrea să ocupe locul de deputat rămas liber după moartea lui Victor Surdu

Nati Meir vrea să ocupe locul de deputat rămas liber după moartea lui Victor Surdu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Iun 2011   •   18:50

Nati Meir se vrea deputat de Neamţ. Aşa că s-a prezentat astăzi, împreună cu fiul, în faţa magistraţilor Tribunalului Galaţi. Au solicitat amândoi ridicarea interdicţiei de a părăsi localitatea, pentru a-şi face campanie, desigur. Nati urmăreşte locul rămas liber după moartea lui Victor Surdu.

Nati Meir a apărut pe holurile Tribunalului Galaţi însoţit de fiul său, Or. Au venit împreună: tată şi fiu, viitor candidat şi viitor consilier, pentru a le cere magistraţilor permisiunea de a părăsi localitatea. Proaspăt ieşit din închisoare, Nati pare să nu mai aibă suficient loc să se desfăşoare şi simte că are o poartă de scăpare în judeţul Neamţ.

Este liber un post de deputat de Neamţ. Iar Nati Meir nu poate scăpa ocazia. Vrea să-l ocupe. E convins că are tot ce trebuie pentru a câştiga alegerile. Mai ales acum, când lucrurile par să-i meargă bine pe toate planurile.

Iar ziua îl are alături pe fiul său. Cu care vrea să intre în campanie electorală. Nati Meir a fost eliberat din închisoare în primăvară. A fost închis anul trecut după ce, împreună cu fiul său, a fost acuzat de trafic de influenţă.

 


×
Subiecte în articol: nati meir deputat inchisoare Neamţ
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close