Antena 3 CNN Politică Neamţu, atac dur la adresa MRU: O dezamăgire pentru electoratul de dreapta

Neamţu, atac dur la adresa MRU: O dezamăgire pentru electoratul de dreapta

Neamţu, atac dur la adresa MRU: O dezamăgire pentru electoratul de dreapta
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Sep 2012   •   12:42

Fondatorul Noii Republici, Mihail Neamţu, îl atacă pe Mihai Răzvan Ungureanu, care tinde să devină o dezamăgire pentru electoratul de dreapta. Neamţu a postat şi pe pagina sa de Facebook un mesaj în care pune sub semnul întrebarii credibilitatea lui MRU şi a formaţiunii pe care o conduce, Forţa Civică.

"MRU devine din ce în ce mai mult o dezamăgire pentru electoratul de dreapta, care așteaptă cu adevărat o schimbare din temelii a clasei politice. Ezitările lui MRU din ultima vreme mă fac să cred că nu are capacitatea de a găsi totdeauna poziția corectă pentru a ajuta la îndeplinirea acestui deziderat major al anului 2012", este precizat într-un articol intutulat "Doctrină de dreapta sau oportunism post-ideologic?" pe  site-ul nouarepublica.ro

Atacul lui Mihail Neamţu, vine după ce Partidul Forţa Civică, formaţiune condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, a cerut ca Noua Republică să părăsească masa negocierilor din Alianța România Dreaptă, întrucât "discuția trebuie purtată numai între partide politice".

"Există două variante: fie MRU nu-şi controlează prea bine oamenii din conducerea partidului, fie gestul este făcut cu ştiinţa sa. (...) MRU ştie că Noua Republică e un partid născut, iar nu făcut sau contra-făcut" arată articolul publicat pe nouarepublica.ro.

Cei de la Noua Republică mai susţin că Mihai Răzvan Ungureanu a ezitat să părăsească PNL şi s-a aşteptat să-i fie pusă în braţe conducerea PDL:  "Cum "ungurenii" s-au dovedit a fi prea puţini, în cele din urmă, a decis preluarea unui partid din cimitirul formaţiunilor politice, mişcare discutabilă din punct de vedere etic şi politic. Drumul pe scurtătură vine cu riscuri inerente."

Nu este prima oară când Noua Republică îşi atacă partenerii de alianţă. Reprezentanţii formaţiunii au apreciat că Elena Udrea nu este un actor politic credibil, după ce fostul ministru al Turismului a susţinut că Traian Băsescu este singurul politician de încredere în ochii Europei şi ai Statelor Unite ale Americii.




×
Subiecte în articol: Mihai Răzvan Ungureanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close