Antena 3 CNN Politică Negocieri INTENSE. Mai mulţi parlamentari PPDD îşi pregătesc plecarea la PSD

Negocieri INTENSE. Mai mulţi parlamentari PPDD îşi pregătesc plecarea la PSD

Negocieri INTENSE. Mai mulţi parlamentari PPDD îşi pregătesc plecarea la PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2014   •   15:07
Negocieri de ultim moment pe toate fronturile au loc la aceasta ora. Mai mulţi parlamentari PPDD îşi pregătesc plecarea la PSD, potrivit unor surse politice. 
 
Anunţul ar putea fi făcut chiar măine în Parlament. Premierul Victro Ponta negociază pe toate fronturile pentru a nu depinde de doar citeva voturi in parlament, pentru a fi sigur ca se poate baza pe o majoritate confortabila.
 
Surse din Parlament spun ca saptamana viitoare am putea asista la desfiintarea PPDD in Parlament. Informatii de ultima ora prevad si un alt plan.
 
Iesirea PNL din Guvern i-a pus pe social-democrati in situatia de a-si proteja premierul de o motiune de cenzura si de a gasi un inlocuitor la liberali.
 
Pe langa negocierile cu UDMR, pesedistii incearca sa racoleze ultimii 23 de deputati PPDD, via UNPR. Potrivit surselor citate, sunt mai multe semnale ca pana marti, cand va ajunge in Parlament noul Guvern Ponta III, grupul PPDD din Camera Deputatilor sa nu mai existe. 
 
Mai multi PPDD-isti se pare ca vor ajunge si la PMP, partid care are o politica agresiva de racolari. 
 
Grupul PPDD din Senat a fost desfiintat recent in urma racolarilor efectuate de PSD-UNPR-PC.
 
Conform stiripesurse.ro, liderul deputatilor PPDD, Daniel Fenechiu, spune ca grupul va rezista si ca el nu pleaca la PSD.
 
"Racolatorii sunt foarte activi, promit marea cu sarea, posturi in administratie, deconcentrate si tot soiul de proiecte personale", a mentionat acesta intr-o interventie la TV.
 
În această după-amiază Victor Ponta se duce la negocieri cu UDMR. Liderii maghiari susţin că nu negociază funcţii, ci vor să obţină un acord politic înainte de împărţirea funcţiilor. 
 
Cert este că vor pune pe masa premierului o listă cu pretenţii şi condiţii pentru a intra la guvernare. Printre ele, renunţarea la procesele cu primarii maghiari care au arborat steagul secuiesc. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close