Antena 3 CNN Politică Negocieri la Guvern. Liviu Negoiţă se întâlneşte cu reprezentanţii UDMR

Negocieri la Guvern. Liviu Negoiţă se întâlneşte cu reprezentanţii UDMR

Negocieri la Guvern. Liviu Negoiţă se întâlneşte cu reprezentanţii UDMR
Sursa foto: Liviu Negoita
08 Noi 2009   •   11:26

Negocieri în grabă pentru formarea unui Executiv condus de premierul desemnat, Liviu Negoiţă. Duminică, la Palatul Victoria sunt aşteptaţi reprezentanţii UDMR. La ora 16.00 este programată o nouă rundă de discuţii cu reprezentanţii parlamentarilor independenţi, dar şi cu cei ai minorităţilor.

Toate privirile sunt îndreptate în aceste zile către Palatul Victoria, unde se încearcă formarea unui Guvern care să treacă de Parlament. Cu greu s-au putea întâmpla acest lucru, în condiţiile în care reprezentanţii noii majorităţi parlamentare vorbesc în continuare despre Klauss Iohannis. Mai mult, PSD şi PNL nici nu vor să audă de premierul desemnat Liviu Negoiţă.

În faţa acestei opoziţii ferme, preşedintele Traian Băsescu susţine că l-a scos din cărţi pe Klaus Iohannis, întrucât nu are încredere în noua majoritate parlamentară.

Nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru funcţia de premier a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că primarul Sectorului 3 a fost convins să accepte această funcţie chiar de către naşul său de cununie, Adriean Videanu.

Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close