Antena 3 CNN Politică Negocierile cu FMI şi absorbţia fondurilor europene, subiectele unei şedinţe fulger la Cotroceni

Negocierile cu FMI şi absorbţia fondurilor europene, subiectele unei şedinţe fulger la Cotroceni

Negocierile cu FMI şi absorbţia fondurilor europene, subiectele unei şedinţe fulger la Cotroceni
Sursa foto: Emil Boc, Traian Basescu
17 Mar 2009   •   14:05

Premierul Emil Boc, împreună cu alţi trei miniştri democrat-liberali a participat astăzi, la Cotroceni, la o discuţie cu preşedintele statului,Traian Băsescu pe tema absorbţiei fondurilor europene, susţin surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate, alături de Emil Boc, la întâlnire au fost prezenţi ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga, cel al Transporturilor, Radu Berceanu şi ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Toţi miniştrii în cauză s-au deplasat apoi la Palatul Victoria pentru a participa la şedinţa comitetului interministerial pe problema absorbţiei fondurilor comunitare. Monitorizarea absorbţiei fondurilor europene şi simplificarea acestor proceduri sunr principalele ţinte ale acestui comitet.
Subiectele abordate cu preşedintele Traian Băsescu au vizat gradul de absorbţie a acestor fonduri şi împrumutul cu FMI, au mai precizat sursele citate.

Premierul Emil Boc a arătat în plenul reunit al Parlamentului că în anul trecut au fost semnate doar 177 de contracte de finanţare europeană, în timp ce în primele două luni ale acestui an numărul lor a trecut de 140.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close