Antena 3 CNN Politică Negocierile pentru formarea noului Guvern vor avea loc luni şi marţi

Negocierile pentru formarea noului Guvern vor avea loc luni şi marţi

Negocierile pentru formarea noului Guvern vor avea loc luni şi marţi
Sursa foto: Lucian Croitoru
17 Oct 2009   •   18:17

În timp ce majoritatea parlamentară nou formată îşi menţine opţiunea pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis, lapalatul Victoria premierul desemnat, Lucian Croitoru, lucrează la programul său de guvernare. Acesta va încerca să convingă luni şi marţi partidele pe care le va consulta în vederea formării cabinetului său. El a adresat invitaţii tuturor liderilor şi susţine că a primit răspunsuri favorabile din partea noii coaliţii majoritare din Parlament. Singurul lucru care mai trebuie stabilit este ora întâlnirii cu reprezentanţii PSD şi cei ai Partidului Conservator.

La două zile de când a fost desemnat să alcătuiescă un Guvern, Lucian Croitoru a anunţat programul consultărilor cu partidele politice. Negocierile vor avea loc în zilele de luni şi marţi, la sediile partidelor. Astfel, Lucian Croitoru se va întâlni luni, la ora 14.00 cu liderii Partidului Democrat Liberal, urmând ca la ora 16.00 să se întâlnească cu reprezentanţii PNL.

Tot luni, la ora 18.00, Lucian Croitoru este aşteptat la Parlament, unde va discuta cu liderul grupului minorităţilor naţionale, alta decât cea maghiară, Varijan Pambuccian. Deocamdată nu a fost confirmată ora la care va avea loc întâlnirea cu reprezentanţii PSD, dar cel mai probabil aceasta va avea loc luni, la ora 11.00.

Marţi, premierul desemnat se va întâlni cu reprezentanţii UDMR la sediul Uniunii din Bucureşti. În intervenţiile publice de până acum, Lucian Croitoru s-a declarat convins că va câştiga sprijinul partidelor care formează majoritatea parlamentară.

În intervenţiile publice de până acum, Lucian Croitoru s-a declarat convins că va câştiga sprijinul partidelor care formează majoritatea parlamentară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close