Antena 3 CNN Politică Negocierile PSD - UDMR au fost ANULATE

Negocierile PSD - UDMR au fost ANULATE

Negocierile PSD - UDMR au fost ANULATE
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2014   •   15:24
Negocierile programate pentru duminică, între PSD şi UDMR, legate de posibila intrare la guvernare a Uniunii, au fost anulate şi urmează să aibă loc, cel mai probabil, luni.
 
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat, sâmbătă, că UDMR va cere un acord cu Guvernul, înainte de a discuta funcţii sau portofolii şi că decizia va fi luată în zilele următoare. 
 
"Duminică sau luni dimineaţă veţi afla mai multe detalii despre acest proiect. Pe de-o parte, criza economică nu a trecut, pe de altă parte, în zona noastră există destul de multă instabilitate politică, România trebuie să rămână un etalon de stabilitate. Decizia noastră nu va fi una doctrinară. Vom duce în Guvern şi valorile PPE, valori din programul nostru politic şi asta va însemna şi un echilibru în Guvern. Legat de discuţiile de astăzi, urmează să ne vedem cu colegii mâine după-masă în Bucureşti."
 
De asemenea, oficialul a explicat că nu poate să transmită semnale prin presă.
 
"Totul se va face conform calculelor din coaliţie. Eu m-am gândit la extrem de multe lucruri, dar nu o să transmit prin presă, nu putem negocia prin presă. Astăzi, aici, în luările de cuvânt, nimeni nu a vorbit despre funcţii sau ministere. Funcţiile sunt importante, necesare, dar nu esenţiale. Programul este cel mai important. Nu vom începe discuţiile cu funcţiile, ci cu un acord politic în concordanţă cu programul de guvernare."
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close