Antena 3 CNN Politică Negoiţă, înainte de şedinţa PSD: Toţi avem dosare penale. Ce facem, ne dăm demisia toţi?

Negoiţă, înainte de şedinţa PSD: Toţi avem dosare penale. Ce facem, ne dăm demisia toţi?

Negoiţă, înainte de şedinţa PSD: Toţi avem dosare penale. Ce facem, ne dăm demisia toţi?
Sursa foto: Foto: Facebook
25 Sep 2017   •   12:09

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că într-un fel sau altul, toată lumea are dosare penale, precizând „Ce facem, ne dăm demisia toţi?”.

„Acum două săptămâni, suntem într-un proiect cu fostul ministru Pîslaru, care a fost tăvălit prin presă, că tot felul de nenorociri, a fost împins afară, a fost ..şi după aceea s-a dovedit că e nevinovat. Şi cazuri de genul ăsta avem nenumărate. Eu cred că ne dorim o societate normală. O societate normală înseamnă exact ce scrie în Constituţie, adică prezumţia de nevinovăţie. Şi până la urmă, într-un fel sau altul, nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem, ne dăm demisia toţi?", a declarat Robert Negoiţă, la intrarea în sediul PSD.

Social democratul a mai spus că "dacă e aşa, înseamnă că facem dosare celor puţini care au rămas fără şi plecăm cu toţii. Ieşim din ţară, nu?”

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte luni, la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close