Antena 3 Politică „Zi neagră pentru liberali”. Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor de la Filiala PNL Vaslui

„Zi neagră pentru liberali”. Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor de la Filiala PNL Vaslui

de Alexandra Dima    |    03 Iul 2021   •   11:22
„Zi neagră pentru liberali”. Nelu Tătaru, acuzat de fraudarea alegerilor de la Filiala PNL Vaslui

Alegeri liberale cu scandal și la Vaslui. Marius Arcăleanu, prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, a afirmat, vineri, după alegerea lui Nelu Tătaru în funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene liberale, că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al Sănătăţii. Totul ar fi avut loc „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”.

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al PNL Vaslui. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

„Echipa PNL Vaslui susţine candidatura premierului Florin Cîţu, garanţie pentru dezvoltarea Moldovei”, a transmis Tătaru, imediat după reconfirmarea în funcţie. La rândul său, premierul Florin Cîţu a transmis că „viitorul PNL arată bine”. Numai că victoria i-a fost umbrită imediat de acuzațiile de fraudă lansate de contracandidații săi. 

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui a anunțat că va contesta aceste alegeri la conducerea naţională a PNL, în conformitate cu reglementările interne ale partidului.

El a adăugat că membrii mai multor organizaţii din judeţ au suportat, în ultima perioadă, presiuni uriaşe din partea „grupului lui Tătaru”, în special prin intermediul secretarului Organizaţiei Judeţene PNL Vaslui, Daniel Onofrei.

„Ce s-a întâmplat ieri la Vaslui, reprezintă o zi neagră pentru liberali”, a declarat Marius Arcăleanu într-o intervenție în direct, la Antena 3. 

„Alegeri cu firmă de pază angajată nu s-a mai întîmplat la Vaslui, până ieri. Și mai grav este că aceste alegeri de la Vaslui au fost girate de către domnul premier Florin Cîțu. Ne doream cu toții niște alegeri frumoase, corecte, dar din păcate nu s-a întâmplat așa, și asta datorită lui Nelu Tătatru” - a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL Vaslui. 

 

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru Vaslui PNL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close