Antena 3 CNN Politică Nemulţumiri bugetare: Parlamentarii, ameninţaţi de către preşedinţii de CJ-uri cu pierderea sprijinului politic

Nemulţumiri bugetare: Parlamentarii, ameninţaţi de către preşedinţii de CJ-uri cu pierderea sprijinului politic

Nemulţumiri bugetare: Parlamentarii, ameninţaţi de către preşedinţii de CJ-uri cu pierderea sprijinului politic
Sursa foto: Liviu Dragnea
13 Feb 2009   •   13:38

Fostul ministru de Interne, actualul președinte deConsiliu Județean teleorman, Liviu Dragnea a reușit să urce CJ-urile în capul legislativului. Președinții de consilii județene reuniți la Sinaia au amenințat parlamentarii din propriile județe că le vor retrage sprijinul politic la nivel local dacă nu vor susține amendamente la proiectul de buget prin care să se acorde fonduri suficiente pentru implementarea proiectelor locale. Tonul criticilor și avertsimentelor a fost dat de Liviu Dragnea, dar la poyiția sa s-au raliat și reprezentanții PDL și UDMR.
În cadrul întrunirii reprezentanților autorităților locale de la Sinaia, președintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea a adus critici aspre la adresa Guvernului și proiectului de buget pe anul 2009 care a repartizat fonduri insuficiente județelor.
?Parlamentarii PSD de Teleorman au anunțat că nu vor vota bugetul pe anul 2009 deoarece nu pot respecta promisiunile făcute electoratului?, a precizat Dragnea, făcând apel către restul președinților de Consilii Județene să retragă sprijinul politic acelor parlamentari care nu vor sprijini interesele județului pe care îl reprezintă, prin amendamente specifice la proiectul de buget aflat în lucru la comisiile din Parlament.
Propunerea a întrunit acordul și a aleșilor PDL și UDMR, ea fiind votată în unanimitate. ?Când venim la București și discutăm cu Guvernul despre buget, constatăm că noi, admnistrația locală, suntem oaia neagră a României? a afirmat un alt președinte de consiliu județean, prezent la întrunire.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close