Antena 3 CNN Politică Nepoata fostului şef al SRI Radu Timofte părăseşte PSD pentru UNPR

Nepoata fostului şef al SRI Radu Timofte părăseşte PSD pentru UNPR

Nepoata fostului şef al SRI Radu Timofte părăseşte PSD pentru UNPR
Sursa foto: Radu Timofte
30 Apr 2010   •   12:20

Nepoata fostului şef al SRI Radu Timofte s-a înscris în UNPR, fiind propusă de filiala ieşeană a noii formaţiuni să facă parte din Consiliul Naţional al partidului condus de Gabriel Oprea. Ioana Timofte este în prezent director adjunct al Colegiului Naţional de Apărare, ocupând acest post la propunerea PSD.

Ioana Timofte a demisionat în urmă cu câteva luni din Consiliul Local Iaşi, dar la acea vreme nu a anunţat că pleacă din PSD, partid pe listele căruia a candidat la alegerile locale din 2008.

"Nu ştiu dacă a demisionat din PSD, dar în momentul în care te înscrii într-un alt partid automat îţi pierzi calitatea de membru în partidul în care ai fost până la data respectivă", a afirmat Valerian Sălăvăstru referindu-se la realaţiile Ioanei Timofte cu PSD.

Ea se va regăsi şi pe lista cu propuneri de membri în Consiliul Naţional al UNPR, care se va constitui sâmbătă cu prilejul lansării oficiale a noului partid.

La acţiunea de lansare a noii formaţiuni, judeţul Iaşi va fi reprezentat de o delegaţie formată din 50 de persoane.
Fost şef al campaniei prezidenţiale a PNL Iaşi, Valerian Sălăvăstru şi-a anunţat, miercuri, înscrierea în UNPR, după ce în luna martie a demisionat din PNL, arătându-se nemulţumit de rezultatul congresului, dar mai ales de faptul că liberalii nu au intrat la guvernare alături de PDL.
Sălăvăstru se va ocupa de organizarea noului partid în judeţul Iaşi, el afirmând că intenţionează să ocupe postul de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene. Postul de preşedinte al UNPR Iaşi va fi ocupat de deputatul Tudor Ciuhodaru, care a demisionat din PSD la începutul acestui an.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nepoata inscriere UNPR PSD
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close